sikkerhed på arbejdspladsen og i hjemmet

Sikkerhed er en fuldtids engagement på arbejdspladsen og derhjemme . Ulykker og forebyggelse af personskader er afgørende for at sikre et sikkert og sundt liv . En række fysiske og kemiske farer kan skabe usikre forhold på arbejdspladsen og i hjemmet . Tilsvarende risici eksisterer i begge steder . Sikre procedurer er de samme for lignende risici , uanset hvor de er fundet

glider, snubler og falder


Glide-, snuble , og faldulykker er den mest almindelige skader på arbejdspladsen og hjemmet . En række mindre skader , brækkede knogler , og død kan blive resultatet af denne type hændelse . Ujævnt, glat , og hindret gå overflader er ofte årsag til disse ulykker .

Elektrisk sikkerhed


Elektrisk stød er ansvarlig for brandsår , skader og dødsfald på arbejdspladsen og derhjemme . Elektriske kredsløb bør bevares i god stand . Afsætningsmuligheder og kontakter skal være bevogtet for at forhindre kortslutning . Breakers bør slukkes , før arbejdet på elektrisk udstyr eller kredsløb er udført.

kemikaliesikkerhedsrapport


Kemikalier til rengøring, som opløsningsmidler , og for mange andre vigtige formål . Kemikalier skal behandles med forsigtighed overalt , og holdes væk fra børn derhjemme . Det er vigtigt at læse etiketter og andre sikkerhedsmæssige oplysninger for at forhindre forgiftning og undgå uønskede reaktioner .

Forebyggelse af ulykker


Forebyggelse af ulykker er afgørende for en effektiv sikkerhed . God rengøring er den mest effektive metode til at forhindre underkjoler, rejser , falder , og kemiske ulykker . Brug af værktøj og maskiner korrekt bidrager til sikkerheden på arbejdspladsen og hjemmet .

Hazard Detection

røgdetektorer skal installeres på arbejdet og i hjemmet . Kulilte detektorer er vigtige for sikkerhed i hjemmet . Udstyr til sporing af giftige dampe og gasser kan være nødvendig for kemikalier på arbejdspladsen.

Beredskab

under en beredskabsplan er vigtig i hjemmet , samt på arbejdspladsen . Alle bør være opmærksomme på , hvad de skal gøre, og hvor de skal gå i tilfælde af en brand , en kemikalieudslip , eller en vejr nødsituation . Førstehjælp forsyninger bør holdes på arbejdet og i hjemmet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.