skadelige virkninger af polyethylen poser

Papir eller plastik --- det var det valg , du skulle gøre på købmand engang polyethylenposer blev indført i 1970'erne . Disse allestedsnærværende plastikposer er fremstillet af polyethylen eller polyethylen . De er praktiske , lette og stærke --- så stærk , faktisk , at det ville tage 1. 000 år i et deponeringsanlæg for en nedbrydes . En million plasticposer bruges i hele verden hvert minut .

Forurening


Ifølge data, som nævnes i National Geographic , af de mere end 500 milliarder polyethylen poser hvert år millioner aldrig gøre det til deponering . Vinden fanger dem , og de rejser bemærkelsesværdige rejser kun de arealer snagged i et træ , der er fanget i en kæde-link hegn eller sidder fast i en dræning grøft . Disse udvidede anvendelse og efterfølgende kuld ført flere lande rundt om i verden til at forbyde brugen af polyethylen poser .

Virkninger på Miljøet


Når polyethylenposer blok drængrøfter , kan de forårsage omfattende oversvømmelser . Bangladesh forbudt brugen af disse poser i 2002 , med henvisning , at de havde bidraget til alvorlige oversvømmelser i 1988 og 1998 . Både land og hav dyr fejlagtigt indtage dem , der forårsager sygdom og død . Nogle dyr bliver fanget i disse poser eller deres rester , og enten dø af at blive fanget eller bliver varigt vansiret . Når disse poser endelig gøre nedbrydes , de indskyder kemikalier i jorden , floder , søer og oceaner .

Transport af fremmede arter


Lille, nonmobile marine arter såsom bryozoans , rurer , polychæten orme , hydroids , krabber og bløddyr kolonisere på plast og transporteres med havstrømme til nye placeringer --- hvor disse nye arter kan potentielt forstyrre og ødelægge økosystemet .

Kræftfremkaldende stoffer


Polyethylen er en mistanke om kræftfremkaldende for mennesker, eller kræft-fremkaldende agens . I undersøgelser med mus , er polyethylen blevet kædet sammen med kræft i tyktarmen . Når disse poser kommer i direkte kontakt med fødevarer , som i en emballage , kan kemikalier i posen siver ud i fødevare-og forurene det .

Fremstilling

Petroleum , et værdifuldt og ikkefornybare naturressource , der bruges til at gøre polyethylen . Fremstilling af polyethylen poser udslip skadelige kemikalier i miljøet , blot for at få det produkt, der fremstilles ender som en af de øverste kilder til strøelse i hele verden .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.