skader forårsaget af tåge maskiner

Film stole på special effects for at skabe illusioner . Seerne må tro , at rumfartøjet virkelig lander , eller at det monster er faktisk reel . I produktionen, til tider disse specielle effekter farlige og vanskelige at kontrollere . De kan forårsage ulykker , skader og endda døden . Selv nogle af de mindre specielle effekter kan have konsekvenser . For eksempel , tåge selv maskiner kan forårsage skader .

slimhinden Irritation


Et studie foretaget af det nationale institut for Occupational Safety and Health i 1994 opdagede , at brugen af tåge maskiner på Broadway irriterede slimhinder af aktørerne og sangere . Navnlig maatte slimhinderne i skuespillernes og sangernes øjne og luftveje berørt . Denne undersøgelse blev bekræftet i 2000 af Institut for Fællesskabet og forebyggende medicin på Mount Sinai School of Medicine . Uden for Broadway , fandt en undersøgelse lignende resultater , når tågen maskiner blev brugt af et kommercielt fly selskab for at stimulere ildebrandsscenarier at uddanne personale . Samlet set undersøgelserne viste, at udsættelse for tåge maskiner var korreleret med øget rapporter om luftvejssygdomme, hals og symptomer fra næsen . Derudover blev det korreleret med resultatet af vokal snor inflammation . Dette kan være meget alvorlig for Broadway skuespillere og skuespillerinder , som har brug for deres stemmer for deres karriere .

Long Term Eksponering


Ud over irritation af slimhinder , et andet studie undersøges mere alvorlige konsekvenser af tågen maskinen . I 2005 blev en undersøgelse offentliggjort i American Journal of Industrial Medicine , undersøger lang tids udsættelse for tåge maskiner til personer i en vifte af underholdning industrier , fra levende teater til tv . I undersøgelsen opdagede , at kumulative eksponering til tågerne produceret af tåge maskiner havde akutte og kroniske negative effekter på luftvejene sundhed . Derudover viste arbejdere , der havde job i umiddelbar nærhed af maskinerne reduceret lunge funktion .

andre farer


Ifølge Actor 's Equity , tåge maskiner , endda bruges i korte perioder , kan skabe negative virkninger for brugerne . For eksempel kan på kort sigt eksponering for tågemaskiner forårsage svimmelhed, døsighed, hovedpine , træthed , hoste og tør hals . Mængden af eksponering for disse effekter opstår , varierer , men det kan være lige så lidt som et par timer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.