skader i forbindelse med computer arbejdsstationer

For mange mennesker, der arbejder i et kontor eller hjemmefra , bruger timer foran en computer er en daglig foreteelse . Men , måske , hvad der synes som stille , stillesiddende arbejde kan faktisk være ganske farligt . Computer arbejdsstationer udgøre betydelige risici for skader , som medarbejdere og chefer bør være opmærksomme på at forhindre en langvarig spørgsmål og giver et sikkert og behageligt sted at arbejde .

Fælles og muskelproblemer


Mange af de skader relateret til computer arbejdsstationer kommer i form af fælles eller muskler spørgsmål vedrørende ryg, nakke og skuldre . Træthed og muskel stamme kan opstå, når en medarbejder har dårlige arbejdsstillinger , eller blot at forblive i en enkelt position i længere tid . Nakkeskader kan opstå , når en computerskærm er placeret enten for høj eller for lav , hvilket tvinger brugeren til konstant at kigge op eller ned .

Udover at have brug for en støttende , ergonomisk kontorstol , skal disse personer være sikker at gå væk fra arbejdsstationen med jævne mellemrum for at bruge led og strække muskler , der kan være komprimeret , mens du arbejder . De bør også sætte deres skærme i øjenhøjde for at undgå behovet for konstant at bøje i nakken.

Vision Problemer


Et andet fælles risikoen for skader på en computer arbejdsstation er skader på øjne fra at se på en computerskærm . Ifølge Farer Magazine , har undersøgelserne ikke godtgjort, at tid brugt på at læse en skærm kan give langvarige øjenskader , men kortsigtede problemer er i virkeligheden en hyppig forekomst . Disse omfatter tørre , røde øjne , sløret syn , hovedpine og midlertidig nærsynethed , hvilket resulterer i en manglende evne til at fokusere på fjerne objekter .

En computer bruger kan undgå nogle af disse problemer ved at vippe skærmen for at undgå blænding fra loftslampe eller i nærheden vinduer . Tilføjelse antirefleks coating på skærmen er en anden mulighed . Endelig kan du prøve nogle personer, der bruger øjendråber og særlige briller for at nedbringe belastning af øjnene specielt til computerbrugere .

Shocks


Selvom det ikke så almindeligt , elektrisk stød er en anden fare, som computer -arbejdsstationer. Overbelastede forretninger eller løse ledninger kan afsløre kablede og underlagt en arbejdstager til en kraftig stød , der kan være i stand til at brænde huden .

For at undgå stød skal du sørge for, at alle kabler er lagt ud pænt , og at enhederne er tilsluttet korrekt uden at spændingen på ordet . Brugerne bør heller aldrig afmontere enheder ved at rykke på snore , men snarere bør greb lederen af stikket, eller slukke for enheden ved hjælp af afbryderknappen direkte eller slukke en strømstødssikring.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.