sundhed og sikkerhed krav på arbejdspladsen

sundhed og sikkerhed af de ansatte er det arbejdspladsen er arbejdsgiverens ansvar . Ifølge Occupational Health and Safety Administration " Occupational Health and Safety Act ( OSH ) fra 1970 blev sat i aktion for at garantere sikker og sund arbejdsvilkår for mænd og kvinder . " Ved at tage sikkerheds-og sundhedsforhold på arbejdspladsen , kan arbejdsgiverne potentielt spare penge , tilføje mere værdi til virksomheden og øge medarbejdernes evne til at nyde bedre helbred , lyd jobsikkerhed og muligheden for at opnå mere i livet .

Hvem er omfattet ?


Administreres af Bedriftssundhedstjenesten og Safety Administration , Occupational Health and Safety Act ( OSH ) fra 1970 indeholder dækning for alle arbejdstagere og arbejdsgivere i alle 50 stater , Puerto Rico , District of Columbia og andre områder , der drives af U. S. Ifølge arbejdsmiljø , er en arbejdsgiver defineres som en person, der ejer en virksomhed , der påvirker handel , der har medarbejdere . Arbejdsmiljø ikke omfatter selvstændige individer , gårde beskæftiger kun med nærmeste familie , og statslige og kommunalt ansatte ( medmindre den stat de arbejder i, har en arbejdsmiljø-godkendt tilstand planen) .

Forbundsrepublikken arbejdsmiljøstandarder


Federal arbejdsmiljøstandarder er placeret i fire hovedkategorier : generelle industri , landbrug , byggeri og søtransport. Blandt disse sektorer , er visse standarder gennemføres for at beskytte medarbejdere som : adgang til medicinsk og eksponering journaler , farekommunikation og personlige værnemidler . Medicinsk og eksponering optegnelser kræve , at arbejdsgiverne stiller til rådighed for arbejdsmiljø , medarbejdere og andre relaterede repræsentanter oplysninger om den ansattes eksponering for giftige stoffer . Faren kommunikationsstandard pålægger producenter og importører af farlige materialer skal underkastes sikkerhedsrisiko evalueringer af de materialer, de transport . Hvis produktet viser sig at være farligt , skal producenten mærke det som sådan på materialets beholderen. Ved forsendelse af produkter til en ny kunde , skal et materiale sikkerhedsdatablad ( MSDS ) ledsage materialet. Det er arbejdsgiverens ansvar at uddanne deres ansatte til at være fortrolig med og undgå materialets farer . Den personlige værnemidler kategori skal arbejdsgivere sørge for enhver ansat personligt udstyr , der er beregnet til at beskytte ham mod særlige farer forbundet med håndtering af udstyr . Den ansatte er også ansvarlige for at sikre medarbejderen er ordentligt uddannet og udstyret til at håndtere og drive visse typer af maskiner . Eksempler af værnemidler kan omfatte : hjelme , beskyttende øje briller , hårde tå sko og høreværn .

Arbejdstagernes rettigheder


Under Occupational Safety and Health Act , medarbejdere har ret til at indgive en klage til OSHA om sundhed og sikkerhed i deres arbejdsmiljø . Medarbejderens identifikation vil blive behandlet fortroligt fra deres arbejdsgiver

Bekendtgørelser


Arbejdsgivere er forpligtet til at sende Oversigt over arbejdsskader og sygdomme ( formular 300A ) i en mærkbar sted for alle medarbejdere til at se de sygdomme og skader, som forekommer hyppigt i deres arbejdsmiljø . Sammen med det , der er omfattet arbejdsgiverne forpligtet til at sende OSHA 's " Job Safety and Health : Det er loven " plakaten. Plakaten findes også på spansk , men udstationering meddelelsen på et andet sprog end engelsk ikke er nødvendig. Det kan dog komme i handy , hvis størstedelen af dine medarbejdere taler spansk .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.