sundhedsmæssige risici ved lave hydrogensulfid eksponering

Hydrogensulfid , eller H2S , er en farveløs , brændbar gas, der er opløseligt i vand . Det har en lugt , der svarer til rådne æg . Det findes i naturgas , olie , svovl indlån , vulkanske gasser og svovl fjedre , og er naturligvis produceret af den bakterielle nedbrydning af organisk stof . I hverdagen er du udsat for H2S fra kilder såsom kloakker ( kloak gas ) , varmt vand tanke og septiktanke . Koncentrationen af hydrogensulfid i atmosfæren er målt i dele per million ( ppm ) . Der er nogle sundhedsmæssige risici af lav-niveau hydrogensulfid eksponering .

hydrogensulfid Eksponering


Mennesker udsættes for hydrogensulfid først og fremmest ved indånding . Det kan dog også ske ved indtagelse af forurenet mad og gennem huden af vand og luft . Når inde i kroppen , får hydrogensulfid hurtigt distribueres til forskellige organer , såsom det centrale nervesystem , lever , lunger og muskler . Også eksponeringen af denne gas er forskellig for indenlandske og arbejdsmiljøer . Derfor er en ensartet koncentration standard på 0 . 01ppm har været anbefalet at minimere de forskellige sundhedsskadelige effekter forårsaget på grund af kronisk lav-niveau eksponering for H2S .

øjenirritationsdata


Kronisk udsættelse for en lav koncentration af hydrogensulfid kan resultere i øjenirritation . Hydrogensulfid har visse forbindelser, der slet ikke er egnet til det menneskelige øje . Hvis gassen kommer i øjet , vaske det med masser af frisk vand . Hvis irritationen varer ved , skal du straks søge lægehjælp . Ifølge New York State Department of Health, " Folk der bor i nærheden industrier , der udleder hydrogensulfid har en øget risiko for øjenirritation , hoste , hovedpine , nasale blokering og nedsat neurologisk funktion i forhold til ueksponerede beboere . "

Ondt i halsen og hoste


Et andet negative virkning af hydrogensulfid er en halsbetændelse , som også kan føre til kighoste . Derfor skal du straks haste til en åben plads , hvor der er masser af frisk ilt . Kvalme og åndenød kun forekommer i ekstreme tilfælde , og kræver øjeblikkelig lægehjælp . New York State Department of Health har endvidere anført, "Kortvarig udsættelse for moderate mængder af hydrogensulfid på arbejdspladsen giver øjne, næse og hals irritation , kvalme , svimmelhed , åndedrætsbesvær , hovedpine og tab af appetit og søvn . "

Midlertidig olfaktoriske Lammelse


Midlertidige olfaktoriske lammelse betyder, at i tilfælde af længere tids eksponering , vil du vænne dig til den lugt , og vil være i stand til at detektere tilstedeværelsen af gas efter en lille periode . Disse symptomer kan være væk i et par uger . Men lav koncentration , men langvarig eksponering forårsager træthed , lav appetit , hovedpine , lunge irritation , sløret syn , søvnløshed , depression , nedsat hornhinde refleks , dårlig hukommelse og svimmelhed .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.