trafiksikkerhed vest krav

Trafiksikkerhed veste er slidt af vej besætninger , motorvej landinspektører , skole krydser vagter og andre arbejdstagere. De veste skal opfylde visse specifikationer fra American National Standards Institute , som er baseret på standarderne i International Safety Equipment Association . De veste er skåret forskelligt , afhængigt af erhverv .

Velcro


Et af kravene til en ordentlig trafikstyring sikkerhedsvest er, at det skal lukkes med velcro eller snaps . Årsagen er, at det er bydende nødvendigt, en sikkerhedsvest kan blive revet væk hurtigt , når det er nødvendigt. Desuden , hvis noget skulle fange på en trafik sikkerhedsvest ( såsom den bageste kofanger af en bil) vesten skal være i stand til at rive den person, der bærer det i stedet for at trække ham med .

Color


Trafiksikkerhed veste er nødt til at være meget synlig i alle forhold , herunder mørke og dårligt vejr . For at være sikker wearers har alle chancer for at blive set , de veste er ofte farvestrålende ( sikkerhed orange eller fluorescerende gul ) . Veste skal også have reflekterende materialer syet på dem for at fange bilisternes opmærksomhed . Det reflekterende materialer danner ofte et mønster , som en " X " tværs over ryggen på vesten .

Klip


Visse trafiksikkerheden veste skal skæres på bestemte måder . Dette gælder især for veste båret af politifolk og akut medicinsk teknikere . For politiet har sikkerhedsvest være kort nok til ikke at blande sig i en officer nå til udstyr på hans pligt bælte ( lommelygte , pistol , håndjern ) . Det samme gælder for EMTs , der kan have brug for at nå materialer på deres bælter at administrere livreddende procedurer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.