virkningerne af melamin

Melamin er navnet på en plastik og den kemiske hvorfra det er lavet . Det anvendes i lim , laminater , flammehæmmere , belægninger og porcelæn . Melamin har brugt i fødevarer og dyrefoder for at gøre proteinindholdet synes højere , en ulovlig proces, der har ført til sundhedsproblemer hos mennesker og dyr .

fælles Virkninger af Melamin


Den International Chemical Safety Card til melamin beskriver de farer det indebærer for arbejdstagerne fremstiller melamin produkter . Melamin er brændbart i visse betingelser, og det producerer irriterende og giftige dampe , når de brændes . Melamin kan danne en eksplosiv blanding , når fine partikler spredes i luften . Dette støv er også den største eksponeringsvej for melamin for arbejdstagerne. Den organisation, rapporterer også , at " Når det indtages i store mængder af stoffet kan have effekt på nyrer og blære , hvilket resulterer i stendannelse . "

Indtagelse


Melamin kan indtages af mennesker på grund af forurening af fødevarer , migration af melamin i fødevarer fra emballagen eller som følge af pesticidet cyromazin nedbryde . Melamin kan også gå til mennesker gennem dyr, som har spist forurenet foder .

En høj koncentration af melamin i kroppen kan være skadeligt , hvilket resulterer i produktionen af urinsyre calculi eller sten i blæren , urinlederne og nyrerne . En 2008 World Health Organization ekspertmøde rapporterede , at " melamin producerer krystaller i urinen , når koncentrationen overstiger en tærskel . " I svære tilfælde kan disse sten føre til nyreskader og fiasko .

eksponering for en kombination af melamin og dens analoge cyanursyre kan give en mere alvorlig reaktion end melamin alene . Indtagelse af en kombination forårsaget akut nyresvigt hos hunde og katte efter blot to dage . Kliniske symptomer var sjældne hos spædbørn kun udsættes for melamin .

Forurening af foder


I løbet af foråret 2007 , foder forurenet med melamin og cyanursyre blev solgt over hele USA . Forbruget af dette mad førte til akut nyresvigt hos katte og hunde . Krystaller af urinsyre havde dannet , forårsager alvorlige skader på nyrerne. Analyse af disse krystaller bekræftede , at de indeholdt melamin og cyanursyre . At forureningen kom fra den kinesiske hvede gluten .

Forurening af Infant Formula


Forurenet modermælkserstatning førte til dødsfald blandt seks kinesiske spædbørn og ramte cirka 300. 000 børn i 2008 . Problemer opstod med nyrer og urinveje skrifter . Nyresten var til stede hos nogle patienter . Melamin bevidst var blevet føjet til formlen for at gøre proteinindholdet vises højere . Forurenet formel og andre mælkebaserede produkter blev eksporteret til 47 lande , herunder U. S.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.