virkningerne af varme på kemiske reaktioner

En kemisk reaktion er, når to eller flere kemiske enheder sammen for at producere en enkelt vare. Et af de vigtigste faktorer for en kemisk reaktion at forekomme er temperatur . En kemisk reaktion skal varme til at skabe den energi , som vil gøre det muligt for reaktanter reagere med hinanden . Som en generel regel , brugte mere varme og energi i løbet af reaktionen , den hurtige slutproduktet er fremstillet .

Energi


Energi skal være tilgængelig for reaktanter at danne sammen et produkt. Denne energi kan leveres udefra til de kemiske reaktanter i form af varmeenergi . Hvis varmen anvendes på reaktanter , vil de få en stigning i energipriserne . Molekyler bliver mere aktive og derfor kolliderer mere at danne et produkt . Det er alt sammen sker i henhold til Kinetic Molecular Theory .

reaktionshastighed


Når varmen anvendes til en kemisk reaktion, det øger reaktionshastigheden . Satsen for reaktionen vil stige i takt med mængden af molekylære kollisioner stige. Varm gør sammenstød mellem reaktanter hyppigere og mere voldelige ved at give reaktanter med energi . Derfor er den kemiske reaktion er mere tilbøjelige til at forekomme mere varme eller energi reaktanter har . Ifølge 800mainstreet. com , reaktionshastigheden fordobles for hver 10 grader Kelvin er temperaturen steget .

Kinetic Molekylær Teori


Den Kinetic Molekularteorien forklarer, hvorfor varme får reaktanter til at øge deres energi og efterfølgende reaktionshastigheden . Ifølge PSinvention . com , den teori fremsat tre antagelser : alt stof er sammensat af molekyler , er disse molekyler konstant bevægelse, og når molekylerne kolliderer der ikke er noget tab af energi . Den kinetiske energi bevægelse er stort set den samme som varme . Så efterhånden som du tilføjer varme til en kemisk reaktion , vil den kinetiske energi stiger, hvilket gør molekylerne kolliderer og øge reaktionen satser . Derfor , når temperaturen er nul Kelvin , betyder også, at hastigheden af molekylerne er nul så godt.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.