Alabama GED hjem programmer

Den GED er en gruppe af test, der bekræfter amerikanske eller canadiske boglige færdigheder . Den GED er en forkortelse for General Educational Development , og det er også kendt som General Ækvivalens diplom , eller mere enkelt generelle uddannelse Diploma . Hvis du bor i Alabama og leder efter den GED hjemmet programmer , der er nogle tips til at holde for øje .

Støtteberettigelse


For at være berettiget til GED , bør man ikke være til stede en K -12 skole eller en private K -12 institution, der er registreret hos Department of Education i Alabama . Den person, der agter at træffe undersøgelse bør være en juridisk hjemmehørende i Alabama , eller bør være en militær medlem eller en militær afhængige beliggende i Alabama . Også bør den person, der ønsker at tilmelde dig en Alabama GED -programmet ikke har tjent en studentereksamen fra offentlige eller private skole, som er registreret hos Alabama Department of Education .

Ansøgningsprocedure


for at anvende , en nødt til at gå til det nærmeste GED træningscenter og udfyld ansøgningen . Når personen har anvendt , vil han blive tilbudt liste over de lokale testcentre . Prisen for hele testen er $ 50, mens en retest er prissat til $ 10 per afsnit .

Undersøgelse


Den GED undersøgelse for forskellige stater kan være anderledes . Den GED test i Alabama har fem sektioner , hvoraf to er inddelt i to lige store dele . De forskellige sektioner er :

Science
Language Arts Læsning
matematik
Samfundsfag
Language Arts Skrivning

Sproget kunst skrivning og matematik sektioner er to delstrækninger . I en Alabama GED hjem programmet test , har kandidaterne 45 minutter til at skrive et essay i det sprog, kunst skrivning del-to eksamen . Matematikken undersøgelse har multiple-choice-spørgsmål . Både dele i afsnittet har en række spørgsmål og svar , som du bliver nødt til at vælge og " grid ". En lommeregner er fastsat for en del en af de matematik afsnit, men anden del tillader ikke en lommeregner .

GED Scores


For at bestå GED , at kandidaten skal gøre mindst 410 point i hver sektion pass afsnittet . Den gennemsnitlige score bør 450 point i alle de kombinerede sektioner . Den laveste score muligt er 200 , og den højeste score muligt er 800 . Hvis nogen ikke bestå en prøve , hun er nødt til at gennemgå en seks -ugers ventetid , før du tager teste igen.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.