Homeland Security & fødevaresikkerhed

Udbrud af fødevarebåren sygdom kan påvirke hundredetusinder af mennesker , selv når spredt utilsigtet . På grund af denne trussel fokuserer Food Safety and Inspection Service ( FSIS ) om Homeland Security ved at træffe foranstaltninger for at holde den amerikanske fødevareforsyning sikker

Forberedelse


Den FSIS , en division af det amerikanske landbrugsministerium , overvåger vurderinger af sårbarhed af forskellige fødevaresystemer . Det giver også gratis uddannelsesprogrammer , der fokuserer på mad forsvar , samt vejledning materialer til virksomheder i fødevareindustrien .

Forebyggelse /Solution


Mad fabrikanterne tilskyndes til at træffe sikkerhedsforanstaltninger for at holde deres planter og forsyningsledninger sikker fra trussel . Disse foranstaltninger omfatter baggrundstjek for medarbejdere , sikre ydergraenser omkring faciliteter og begrænset adgang til behandling og opbevaring områder .

Overvågning


Den FSIS samarbejder med de retshåndhævende myndigheder til at forblive gjort bekendt med potentielle trusler . De har også tilfældigt overvåge fødevareforsyning via feltet personale og lab analyse .

Response


Emergency Response Teams arbejde i samarbejde med FSIS og fødevareindustrien til at advare offentligheden om potentielle levnedsmiddelfarer .

Recovery

Den FSIS kan disponere over forurenede fødevarer . Derudover er de i stand til grundigt at teste alle faciliteter , der støttede i produktionen af den pågældende fødevare , så ingen nye forarbejdningen finder sted , før faciliteter er blevet helt renset.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.