Hvordan beregner jeg OSHA hændelsen sats ?

Bureau of Labor Statistics bruger incidensrater for at sammenligne antallet af arbejdsrelaterede sygdomme og skader på tværs af forskellige brancher og faste størrelser samt mellem forskellige opgaver inden for samme virksomhed . Virksomheder kan bruge incidensrater for at evaluere problemområder og afgøre , om der sker fremskridt år til år . Fordi en fælles base nummer og for en bestemt tidsramme bruges til at beregne forekomst , kan der foretages sammenligninger uanset variabler såsom svingende antal ansatte eller arbejdstimer .

Du skal bruge:
Occupational Safety and Health Form 300 eller OSHA Form 300A
. Regnemaskine .
Lønsum journaler eller andet tidspunkt poster.1 .
Find antallet af ikke-fatalt skader og sygdomme i år i virksomheden ved at tælle antallet af mulige tilfælde af arbejdsrelateret skader og sygdomme på OSHA Form 300 . Dette nummer kan også findes ved at tilføje skrivbare tilfælde fra kolonnerne H ( dage væk fra arbejde ) , I ( jobskift eller begrænsninger) og J ( andre skrivbare tilfælde ) om OSHA formular 300A .
2 .
Tilsæt det samlede antal arbejdstimer udført af alle ansatte i selskabet i det pågældende år. Dette kan findes ved hjælp af den sammenfattende af arbejdsrelaterede skader og sygdomme på OSHA Form 300 eller Form 300A eller ved hjælp af lønninger eller andet tidspunkt poster.
3 .

Multiplicer antallet af sygdomme og skader fra trin et med 200. 000 , eller med den faste base nummer . Standarden base nummer repræsenterer 100 ansatte , der arbejdede 40 timer om ugen i 50 uger om året .
4 .
Del fremkomne tal med det antal ansatte arbejdstimer fra trin 2 . Dette antal repræsenterer selskabets incidensraten .

gode råd og advarsler


 • Hvis selskabet blev undersøgt af BLS i det kalenderår, for hvilket forekomsten er beregnes Kan BLS arbejdsulykker og sygdomme formular anvendes til at finde antallet af arbejdsrelaterede sygdomme og skader . Tilføj sammen kolonner H ( sager , der involverede dage væk fra arbejde ) , I ( tilfælde med jobskift eller begrænsninger ) og J ( andre skrivbare tilfælde ) fra afsnit 1B for at få antallet af arbejdsrelaterede sygdomme og skader .
 • Incidensraterne er mere nyttige i forhold til andre virksomheder i lignende områder , eller som er samme størrelse .
 • OSHA tilbyder en online incidensrate regnemaskine , der også sammenligner virksomheder inden for samme branche og på tværs af brancher .
 • Det samlede antal arbejdstimer udført af ansatte bør ikke indeholde nogen tid , der ikke var bearbejdet , såsom ferie eller syge tid , selv om den blev betalt .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.