Hvordan kan jeg få min jordnødder testet for salmonella ?

Fødevarekriser har fået mange til at spørgsmålstegn ved sikkerheden i fødevareforsyningen. Plettet pet food , spinat forfalsket med E. coli , og tomater transporterer salmonella er blot nogle få sager, der har bekymret forbrugerne . Når jordnøddesmør blev kaldt tilbage i 2007 efter mere end 500 mennesker blev syge , krævede FDA endnu mere-strengere mad test .

Men du behøver ikke at vente for FDA for at teste din mad . Uanset om du dyrke dine egne peanuts eller bare købt nogle i en butik , der er forskellige metoder til rådighed til at teste for salmonella .

Er Salmonella en Bekymring ?


Salmonella bakterier lever i tarmene af dyr og fugle , og de er fordrevet i deres afføring . Hvis afføring kommer i kontakt med fødevarer-såsom frugt og grønt-at mad bliver forurenet . Afføring kan også komme i kontakt med en vandforsyning , som derefter bærer bakterierne til fødevarer kilder . Salmonella forårsager mavekramper , diarré og feber , som regel inden for tre dage efter indtagelse . Hvis jordnødder har været udsat for dyr afføring , så salmonella er en mulighed , og peanuts bør afprøves .

Home testkit


Salmonella og E. coli hjem-testkit er tilgængelige fra virksomheder som Magna Medicinsk Services eller RapidChek . Home kits måle mængden af bakteriel kolonidannende enheder , kaldet CFU 's , bruger teststrimlerne at opdage visse enzymer , når bakterier er til stede . Disse kan købes online via diverse forhandlere , og de varierer i pris .

Labs


Hvis du dyrker jordnødder kommercielt , skal du gå online til The Center for Infectious Disease Research og politik ved University of Minnesota ( se afsnittet Ressourcer ) at finde en lab der har specialiseret sig i fødevarer test . Centrets hjemmeside lister laboratorier , der kan teste for forskellige bakterier og fødevarebårne sygdomme . Hvis en lab opdager salmonella i peanut prøver , skal det så kontakt byen , amt eller stat sundhed laboratorier med prøver . Disse prøver er sammenlignet med andre typer af salmonella , så stammen kan identificeres, og ethvert udbrud indeholdt .

Food and Drug Administration


The Food and Drug Administration er en gren af den føderale regering under Sundhed og Human Services . En del af sit arbejde er at sikre , at fødevarerne er sikre . Hvis salmonella er opdaget i fødevarer , FDA meddeler offentligheden af produkter , der mindede om , og den kører test for at sikre udbruddet er indeholdt og at salmonella stammen er ødelagt .

Du er velkommen til at kontakte FDA direkte med spørgsmål om salmonella eller mad test på www. FDA. gov ; på gratis (888) 463-6332 , eller på Food and Drug Administration , 10903 New Hampshire Ave . , Silver Spring , MD 20. 993-0. 002 .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.