Rhode Island børnehave legeplads regler

Legepladser er steder med sjov for børn i alle aldre . Dog skønnes det, at 156. 000 ulykker sker på legepladser hvert år . Legeplads design og konstruktion skal tage sikkerheden i betragtning . Ifølge det nationale program for sikkerheden på legepladser , staten Rhode Island kræver, at alle sine offentlige skolegårde til at overholde de retningslinjer, fremført af den amerikanske Product Safety Commission .

Beliggenhed


Når man overvejer et sted til en legeplads , er det vigtigt at overveje udsættelse for sol , nærhed til farlige områder , og dræning .

Surface


Overfladen af en legeplads er vigtigt, fordi materialet skal kunne absorbere energien af et fald . Nogle gulvmaterialer er bedre end andre . Materialer at arbejde de bedste er træflis og ituskårne genanvendt gummi . Ni inches af disse materialer giver beskyttelse mod et fald på op til ti meter . Materialer , der ikke bør anvendes , er asfalt , beton , jord og græs .

Materialer


Legepladsudstyr bør være lavet af holdbart og sikkert materiale . Metaller som regel bliver meget varmt i solen , og kan forårsage forbrændinger . Enhver materialer som maling , træ og træværk skal tjekkes for at sikre, at de ikke udgør en sundhedsrisiko for børn .

Udstyr


Der findes forskellige typer af legeredskaber og ikke alle er egnede til førskolebørn . Ifølge den offentlige Playground Safety håndbog , kan børn i førskolealderen bruge ramper , Merry -go-runder , spiral glider op til 360 grader , gynger ( med en spand sæde og en sikkerhedssele ) , dæk gynger , forår rockere , ringet stiger , trapper , vandret stiger ( lig med eller mindre end 60 inches høj ) og visse typer af klatrere og dias . Hvert stykke udstyr er særlige standarder for børn i førskolealderen .

Farer

Når man planlægger og konstruere en legeplads , er det vigtigt at være opmærksom på områder, der kan udgøre fare for børn . For eksempel er det vigtigt at kigge efter skarpe hjørner , punkter og kanter . Andre farlige områder omfatter steder, hvor børn kunne rejse eller få deres hoveder fanget . Designere bør også overveje suspenderet farer eller kæder og tove , der kunne vikle et barn . Det er også vigtigt, at der ikke være nogen farlige fremspring , der kan skære eller spidde et barn .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.