South Carolina farligt affald regulativer

Enhver form for affald, der antændelig , giftige , og ætsende eller kan reagere på en flygtig måde med andre stoffer, er kategoriseret som farligt affald . Forvaltning af farligt affald regulativer er skridt , der tages for at sikre, at disse affaldsmaterialer ikke bliver en trussel mod miljøet . Forskellige skridt , der tages sigte mod at afdække affaldet , opbevare den korrekt , emballering og manifesterer det affald , shipping , bortskaffelse , registrering og uddannelse om affaldshåndtering .

farligt affald forordninger i South Carolina


Farligt affald regler i South Carolina er håndhæves af South Carolina Department of Health og miljøkontrol. Alle , der genererer farligt affald har til at optage og erklære sit affald mængde til afdelingen . Dette kontrolorgan er klassificeret producenter af farligt affald i South Carolina i tre kategorier .

betinget fritage mindre Mængde Generatorer ( CESQG )


Der er nogle farligt affald generatorer , der er betinget fritaget . Disse betingelser undtage små mængder generatorer producerer mindre end 220 u00A3 . af farligt affald i en kalendermåned . De behøver ikke at betale et gebyr som det affald, der genereres af dem er små .

Lille Mængde Generatorer ( SQG )


Små mængder affald generatorer producerer mellem 220 til 2. 200 u00A3 . af farligt affald i en kalendermåned . De skal betale et gebyr på 500 dollar per år .

Store Mængde affaldsproducenterne ( LQG )


Stor mængde affald generatorer producerer mere end 2. 200 kg. af farligt affald i en kalendermåned . Dette kan yderligere opdeles i a) LQG på under 100 tons om året , og b ) LQG på 100 tons pr år og derover . Gebyrer bestemmes af disse kategorier . Virksomheder, der falder ind under en kategori skal betale et gebyr på $ 1. 000 om året og dem i b kategorien betale et gebyr på $ 1. 000 om året og en yderligere $ 1,50 per ekstra ton , der skal betales kvartalsvis . Også denne overskydende beløb kan ikke overstige $ 15. 000.

Betydningen af rapportering, registrering og uddannelse

De regler og forordninger er blevet strengere og øge vigtigheden af indberetning og registrering af alle virksomheder , der producerer farligt affald og uddannelse den enkelte at sikre , at de forvalter disse farlige affaldsstoffer ordentligt .

Rapportering-der er en ordentlig rapportering formular , der skal anvendes af alle virksomheder, der producerer farligt affald , og enhver ændring i farligt affald type eller mængde skal opdateres umiddelbart med den afdeling

Recording-farligt affald registre , der skal føres af nogen generator og afdelingen for mindst tre år. Journaler omfatter affald bestemmelse eller analyse rekord , manifester og årsrapporter

Kursus-. hver person, der er ansat i håndtering af farligt affald, materialer med til at modtage årlige uddannelse, som omfatter opbevaring , brug , bortskaffelse , transport fra akkumulering område til hovedområdet , nødprocedurer og andre sikkerhedsforanstaltninger , der er afgørende for enhver farligt affald .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.