aha patient Bill of Rights

Den amerikanske Hospital Association Patientens Bill of Rights var en række mål, der definerede en patients rettigheder på et hospital . Dette lovforslag af rettigheder er siden blevet erstattet med Patient Care Partnership, der tjener de samme mål . Den beskytter privatlivets fred og integritet af patienter , læger og andre udbydere af sundhedsydelser . Formålet med dette partnerskab er at fremme en effektiv anvendelse af sundheds- oplysninger og kommunikationen mellem enheder for at give den bedst mulige pleje

Rettigheder til Care


Forstå hvordan Patient Care partnerskabet beskytter dine rettigheder for lægehjælp . Patienten har ret til respekt pleje uanset eventuelle personlige egenskaber . Patienterne har også ret til at konkurrere oplysninger om deres pleje og eventuelle anbefalede procedure . Hospitaler er forpligtet til at give patienter med oplysninger om diagnose , behandlingsmuligheder og prognose . Ud over de oplysninger vedrørende den medicinske tilstand , er de også indviet til oplysninger om eventuelle omkostninger ved procedurerne. Men i visse situationer , er patienten ikke første hørt om medicinske procedurer. Disse procedurer er sprunget i katastrofesituationer , hvor behandlingen er yderst presserende , eller patienten er uarbejdsdygtig i det omfang, de ikke er i stand til at træffe beslutninger for sig selv . Patienterne har også ret til at vide, hvem der skal deltage i deres varetægt , mens på hospitalet . Dette omfatter alle læger , sygeplejersker , teknikere eller medicinstuderende .

Ret til Advance direktiv


Udpege en person, der kan træffe beslutninger for dig , hvis du ikke er i stand til . Patienterne er tilladt og tilskyndes til at udpege beslutningstagere i deres varetægt , hvis de bliver uarbejdsdygtig til at træffe beslutninger om deres eget helbred . De kan give oplysninger om livstestamenter , fuldmagter eller sundhedssystem proxyservere . Denne information skal være indeholdt i patientjournaler i tilfælde af en nødsituation .

ret til at nægte Care


Beslut hvilken behandling metoder vil være bedst for dig . Som patient har du fuld juridisk ret til at afvise enhver form for behandling , medmindre du anses uarbejdsdygtig at træffe en beslutning . Selv hvis en læge anbefaler en bestemt procedure , har du lov til at nægte det baseret på religiøse overbevisninger , moral eller af andre grunde . Din læge er forpligtet til at tilbyde alternativer til alle afviste behandlinger og til at udføre dine ønsker , selv om han er uenig . Hvis din hospital ikke er i stand til at give lægehjælp, som du beder om, er hospitalet forpligtet til at overføre dig til andre hospitaler , der er i stand til at give den pleje , du ønsker.

retten til privatlivets fred


Lær dine rettigheder . I henhold til bestemmelserne i Health Insurance Mobilitet og Accountability Act ( hippa ) , din medicinske journaler og eventuelle samtaler , du har med læger og sygeplejersker bør overvejes private oplysninger . Privatlivets fred skal bevares så meget som muligt uden at forstyrre effektiv behandling. Du har også ret til din egen registreringer . Din læge er forpligtet til at dele disse journaler med dig efter anmodning . Beskyttelse af personlige oplysninger kan blive inddraget i visse steder , så situationer, som kunne indebære misbrug og folkesundhed farer , der skal indberettes .

Hospital Politik

Bliv fortrolig med hospitalets politik og forretningsforbindelser . Du har ret til at vide af nogen forretningsforbindelser mellem hospitalet og visse sælgere, sundhedsinstitutioner og uddannelsesinstitutioner , der kan påvirke din behandling. Du er også mulighed for at kende hospitalets formelle klageprocedure og hvad man skal gøre i tilfælde af at du er utilfreds med omhu .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.