aha retningslinjer for selve livsgrundlaget

Yde grundlæggende liv støtte betyder opretholde en åben luftveje og genoprette vejrtrækning og cirkulation . Selve livsgrundlaget retningslinjer fra American Heart Association ( AHA ) klarlægge omfanget af medicinsk behandling , der skal fastsættes i en livstruende situation . Ifølge retningslinjerne skal pleje gives øjeblikkeligt enten af medicinsk personale eller omkringstående uddannet i CPR

Hvornår skal man bruge retningslinjerne <. /h2 > Der er mange tilfælde , hvor selve livsgrundlaget retningslinjer bør følges , herunder når nogen er kvælning i respirationsstop , eller har ingen puls . Årsagen til en sådan situation kan være en obstruktion i luftvejene , et hjerteanfald , en skade , en allergisk reaktion , en elektrisk stød , eller drukning . Selve livsgrundlaget skridt skal tages , således at blod og ilt fortsætte med at flyde gennem kroppen , især hjernen , lunger og hjerte .

For kvælning , følg AHA retningslinier for udførelsen af de Heimlich manøvre for at rydde ofrets luftveje mad eller et objekt forårsager blokering .

Når en person ikke trækker vejret , men har en puls , de retningslinjer, opfordre til mund-til-mund ventilation .

Hvis en person ikke trækker vejret og har ingen puls , selve livsgrundlaget retningslinjer dikterer , at genoplivningsudstyr ( CPR ) udføres .

Retningslinjer for Voksne


Når en voksen stopper vejrtrækning eller har ingen puls , mund-til- mund ventilation og brystet komprimeringer er nødvendige for at holde ham i live , indtil han kan modtage hospitalsbehandling. I en nødsituation , siger retningslinjer at følge disse trin : sikre området , så det er sikkert , vurdere, om personen er ved bevidsthed , skal du kontrollere at se, om han er i smerte , så ring 911 , afgøre, om hans luftveje er åben , skal du bruge fingeren-sweep teknik til at rydde luftvejene , så tjek for at se om han personen trækker vejret og udføre mund-til-mund ventilation , hvis han ikke er , så tjek for en puls og udføre brystkompressioner hvis der ikke er puls , og fortsætte CPR hvis der ikke er forbedring indtil redningsmandskab ankommer .

Hvis du skal udføre hjertemassage , de retningslinjer , at 30 brystkompressioner for hver to rednings indåndinger bør udføres på voksne. De har også opfordre folk administrerer brystkompressioner at presse hårdt og hurtigt . Desuden skal redde indåndinger for at være stærk nok til, at den person, bryst synligt stiger .

Hvis der opstår en nødsituation på et offentligt sted eller forretningssted , spørge, om der er en automatisk ekstern defibrillator ( AED ) til rådighed . Dette kan bruges som supplement til CPR .

Retningslinjer for spædbørn og børn


Rækkefølgen af selve livsgrundlaget for spædbørn og børn starter med at kontrollere for passivitet ved at banke eller forsigtigt ryste deres skulder . Hvis der ikke er noget svar , skal du ringe 911 . De 911 afsender vil forklare , hvad der skal gøres på grundlag af situationen . I de fleste tilfælde , skal du placere barnet eller barnet på ryggen på et fast underlag , og derefter kontrollere luftvejene for en obstruktion af flisebelægning hovedet tilbage .

Hvis den unge ikke trækker vejret , skal du udføre mund-til-mund ventilation . For børn , giver to vejrtrækninger hvert sekund , pause efter de to indåndinger for at kontrollere vejrtrækningen . Til spædbørn , give korte pust i stedet for vejrtrækninger . Du kan bruge mund-til-næse ventilation på babyer for at få en strammere segl luftstrøm .

Sammen med mund-til-mund ventilation , så tjek for en puls . Hos spædbørn , føler for en puls inde i overarmen mellem albuen og skulderen . Hvis der er nogen , begynder brystkompressioner . AHA Retningslinjerne rådgive med to fingre for brystkompressioner , i en cyklus af fem komprimering til ét åndedrag .

Hos børn kan brystkompressioner gives enten ved hjælp af to fingre eller to hænder . Som med voksne , bør 30 brystkompressioner til to redde vejrtrækninger bruges , når du udfører CPR på børn .

fortsat at give hjertemassage , indtil du får en puls . Hvis du føler en puls , men ingen vejrtrækning , stop brystkompressioner og fortsætte med at gøre redning vejrtrækninger . Oerform 20 redde åndedrag i minuttet for spædbørn og 15 vejrtrækninger i minuttet for børn . Fortsæt forvaltning selve livsgrundlaget teknikker , indtil redningsmandskab ankommer eller barnet har en puls og vejrtrækning på egen hånd.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.