anvendelser af vitale statistikker inden for folkesundhed

Vital statistikker er , ja , afgørende for den offentlige sundhed . Vital Statistikkerne omfatter bl. a. oplysninger om fødsler , dødsfald og en masse sundhed oplysninger, der genereres i mellem . Før den offentlige sundhed embedsmænd kan vide , hvad behovene hos en befolkning er, og hvordan til at løse dem , skal de have oplysninger om forekomsten af sygdom og vigtige sundhedsspørgsmål. De fleste nationale regeringer ved lov mandat indsamlingen af afgørende statistik.

Vital Statistik Guide folkesundhedsprogrammer


I nogle lande , er de vigtigste sundhedsproblem er malaria . I mere udviklede lande , kan den store sundhedsmæssige problematiske fedme og diabetes . I lande med aldrende befolkninger , kan de vigtigste sundheds- problematiske det hastigt stigende antal tilfælde af Alzheimers sygdom . Vitale statistikker give de offentlige sundhed embedsmænd til at målrette deres befolkninger og udvikle effektive indgreb , så præcist og økonomisk som muligt .

Derudover er vitale statistikker , såsom dem der vedrører arbejdsulykker , hændelser af astma og blyforgiftning , der anvendes til mere effektivt at overvåge miljøet sundhedshensyn samt sikkerhed på arbejdspladsen.

Vital Statistik Guide Forskningsprioriteter


Sundhed og medicinsk forskning er dyrt . I dag er det meste af det er finansieret af den nationale regering , private fonde og farmaceutiske virksomheder. Prioriteterne for denne forskning er fastsat af de oplysninger, der afslørede i statistiske data om dødsfald af specifikke sygdomme , såsom kræft , hjertesygdomme , fedme , diabetes og de underliggende årsager til disse sygdomme eller tilstande .

Vital statistikker kan hurtigt ændre fokus for forskningsprioriteringer . For eksempel er der flere årtier siden var en brat ændring i fokus mod AIDS-forskning . På det seneste har der været en stigning i antallet af kliniske forsøg og undersøgelser vedrørende årsagen til og forebyggelse af Alzheimers sygdom . Nye data om ballonflyvning fedme understreger behovet for en større fokus på behandling og forebyggelse af denne sundhedsproblem .

Vital Statistik Vejlede i krisesituationer på sundhedsområdet


Uanset om det er en koleraepidemi i et udviklingsland eller spredningen af en influenza eller virus i et udviklet land , vitale statistikker er af afgørende betydning . Helbredsoplysninger til rådighed før et udbrud , samt oplysninger, der indberettes af hospitaler og andre agenturer i de nødforanstaltninger giver mulighed for en mere målrettet og rettidig reaktion . Dette er især vigtigt , hvis store dele af befolkningen er meget ung eller svagelige .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.