biologisk sikkerhed skab kalibreringsprocedurer

Et biologisk sikkerhed kabinet , også kaldet en laminar flow kabinet eller vævskultur hætte , er en lukket rustfri stål bænk bruges til at gemme partikel-følsomme enheder eller biologiske prøver . Et HEPA -filter trækker luft ind i biologiske sikkerhed kabinettet og på tværs af dets indhold for at sikre, at luften er flydende og fri for partikler . Kalibrering af den biologiske sikkerhed skabet bør kun udføres af kvalificerede teknikere , så det svarer til fabrikken og lovfæstede standarder

recertificering


Etabler normale lufthastigheder i henhold til fabrikkens standarder recertifying den biologiske sikkerhed kabinet efter installation og på årsbasis . Dette indebærer feltafprøvning af den biologiske sikkerhed kabinettet af en kvalificeret tekniker . Recertify den biologiske sikkerhed kabinettet efter ændring af HEPA -filter , reparation eller udskiftning af indvendige dele og flytte skabet til en anden placering .

Indstil den digitale Manometer til Zero


Åbn " Sentry /Reset " skydeknap gennem arbejdet adgang åbning og sæt den til " Reset . " Fjern slangerne fra tryktransduceren på den trykte ledninger medføre og sætte det digitale manometer skærm til nul . Der bør ikke være signal til tryktransduceren . tryktransduceren er en sensor , der måler lufttrykket i den biologiske sikkerhed kabinettet , mens manometeret viser målingen . Tilslut slangerne ind i tryktransduceren .

Air Barrier Velocity


Mount en termo-anemometer på arbejdspladsen adgang åbning til at måle luft barriere hastighed , da dette punkt er udtryk for den gennemsnitlige hastighed . Thermo- vindmåler er en enhed, der bruges til at måle lufthastighed , mens luft barriere hastighed er hastigheden af luften som det passerer dæmningen ved arbejdet adgang åbning . Den gennemsnitlige luft barriere tilstrømning og den samlede kabinettet udstødningsgasstrøm målinger i CFM ( kubikfod per minut ) er allerede fastlagt og lig hinanden . Juster setpunktet som fastsat af fabrikanten til den nødvendige luft barriere hastighed .

Low-Limit setpunkt


Kalibreringen er placeret parallelt med det elektriske system , og det justerer automatisk fabrikanten fastlagte setpunkt , mens den biologiske sikkerhed Skabet er i brug . Etablere en low-limit setpunkt ved at dreje akslen på kalibreringssystemet mod uret for at sænke hastigheden på blæseren . Det digitale display viser den lave -limit sætpunkt. Tryk på " Set Low Limit "knappen og drej " Low Limit indstilles "kontrol til værdien af den lave -limit sætpunkt. Drej akslen på kalibrering systemet tilbage til sin oprindelige position .

fuldføre processen

Return den biologiske sikkerhed kabinet til normal driftstilstand ved at flytte " Sentry /Reset " slide skifter tilbage til " Sentry . "


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.