bivirkninger af hydroxyz

Hydroxyz , også kendt som Hyrdoxyzine , er et stof , der bruges til behandling af personer med angst . Brug af dette lægemiddel kan føre til en række bivirkninger spænder i sværhedsgrad baseret på dosis størrelse og de enkelte

Identifikation


Hydroxyz er en receptpligtig medicin , der betragtes som en antihistamin . Som sådan , det blokerer kroppens naturlige histamin reaktion . I den forbindelse behandler det angst , lindrer spændinger og kan bruges som et beroligende middel . Det kan lindre symptomerne på allergi og behandle køresyge . Andre anvendelser af dette stof kan bestemmes af lægen .

almindelige bivirkninger


Almindelige bivirkninger , der kan opstå som en følge af brugen af Hydroxyz omfatter svimmelhed , døsighed og mundtørhed . Selv om det ikke alvorligt i første omgang , kan disse bivirkninger bliver alvorlig , hvis de forværres , eller begynder at jævne forekomme . I dette tilfælde skal du kontakte din læge straks og stoppe med at bruge Hydroxyz

alvorlige bivirkninger


I mere sjældne tilfælde kan brugen af Hydroxyz fører til følgende alvorlige bivirkninger : . ufrivillige kropsbevægelser , ekstrem døsighed , udslæt , nældefeber , alvorlig kløe , hævelser i ansigtet eller læber , og åndedrætsbesvær . Stoppe med at bruge Hydroxyz straks søge læge , hvis nogen af de bivirkninger .

Lægemiddelinteraktioner


Hydroxyz kan interagere med en række medikamenter i negativ måde . Søger altid en komplet liste over mulige lægemiddelinteraktioner før jævnligt bruger den . Hydroxyz har været kendt for at reagere dårligt med Ambien , Cymbalta , Lamictul , Flexeril , Lasix , Lunesta , Topamax og Zyrtec . Diskuter din nuværende stofbrug med lægen før du tager Hydroxyz .

Advarsel

Aldrig administrere Hydroxyz til nyfødte . Brug med ekstrem forsigtighed hos ældre . Undgå alkohol , da det kan øge sværhedsgraden af bivirkninger af svimmelhed og døsighed . Hydroxyz bør aldrig anvendes af kvinder inden for de første tre måneder af deres graviditet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.