citicoline bivirkninger

Citicoline er en medicin, som anvendes i forbedringen af hukommelsesfunktion , læring og tænkning hos mennesker, der lider af Alzheimers sygdom . Det stof virker ved at undertrykke de kemikalier i hjernen , der er årsag hjernen nedbrydning forårsaget af sygdommen , hvilket igen midlertidigt lindrer de tilknyttede symptomer . Som det er tilfældet med de fleste lægemidler , er der en række bivirkninger , som kan komme fra brugen

Almindelige bivirkninger


Blandt de bivirkninger forbundet med at bruge Citicoline er hovedpine , uregelmæssig hjerterytme , diarré , lavt blodtryk , svimmelhed , uklarhed , opkastning og kvalme . Mens disse betragtes som de mest almindelige bivirkninger , de kun berører et lille antal brugere .

alvorlige bivirkninger


Desværre er der også en række alvorlige bivirkninger forbundet med brug af dette lægemiddel , herunder allergisk reaktion , stramning af brystet , lukning af halsen , alvorligt hududslæt , nældefeber , vejrtrækningsbesvær , og hævelse af læber , tunge , svælg og mund . Disse bivirkninger er også meget sjældne og påvirker ikke en stor mængde brugere.

Vigtige oplysninger om sikkerhed


Citicoline er kendt for at forårsage øget svimmelhed og døsighed hos brugerne. Som et resultat , anbefales det kraftigt , at brugerne ikke operere en type af maskiner ( herunder biler ) under hele behandlingen . Regelmæssig eftersyn med din læge vil blive krævet , mens du bruger denne medicin til at overvåge fremskridt og sikre , at medicinen virker korrekt . Aldrig indtage alkohol , mens De tager Citicoline .

Brug


Brug altid denne medicin nøjagtigt som det var ordineret af lægen og aldrig i doser , der overstiger det, der er anbefalet på etiketten . Citicoline gives i pilleform og skal altid tages med et helt glas vand . Hvis du oplever en dårlig mave efter at have taget dit første dosering , kan du tage medicinen sammen med mad for at forhindre, at dette sker i fremtiden . Opbevar altid denne medicin ved stuetemperatur og væk fra kilder til fugt .

Advarsel

Hvis du oplever nogen af ovennævnte bivirkninger , skal du kontakte din læge straks .

Hvis en overdosis er mistanke om , Skal du kontakte giftkontrolcenter og hovedet til den nærmeste skadestue .

Citicoline menes i behandlingen af Alzheimers sygdom symptomer , og bør aldrig anvendes til nogen anden sygdomstilstand , medmindre udtrykkeligt bliver bedt derom en læge .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.