definition af mercurochrome

Mercurochrome , forbudt i USA i 1998 , er et stof , når de bruges som aktuelt antiseptisk . Den primære komponent var kviksølv . Mens der var mange former for sammensatte , Mercurochrome var en varemærkeregistreret navnet på produktet

hvordan det fungerede


Indholdet af kviksølv Mercurochrome arbejdet ved at gribe ind med væksten af bakterier . En potentiel bivirkning var indgreb i menneskers hjerner , nyrer og fostre .

Kviksølvforgiftning resultater i neurologiske vanskeligheder, herunder følelsesløshed , synsnedsættelse, kramper , rysten og skælven .

Mercurochrome ry


Mens anti-kviksølv stemning i USA kom fra mange former af potentielle kviksølvforgiftning , skyldtes de anti-Mercurochrome stemning fra stikket , der følger af den aktuelle antiseptisk når pakket opløst i enten alkohol eller acetone . Stikket skyldes alkohol eller acetone og ikke selve indholdet af kviksølv i produktet . En mindre populær vandbaseret form var til rådighed , og transporteres på stikkende , men blev også forbudt .

Den type kviksølv i Mercurochrome kunne være skadelige for mennesker , hvis venstre på huden i længere perioder eller ved indtagelse . Mens de negative symptomer ville dukke op efter mange års eksponering , fokus for offentlige ramaskrig var på den udbredte tilgængelighed af de potentielt skadelige stoffer på markedet .

Marketing Kviksølv


Mercury ind på det amerikanske marked i tre former-- elementært , uorganisk og organisk-som alle kom under beskydning for potentielle sundhedsfarer . Elementært kviksølv kunne findes i termometre og tandfyldninger , blev uorganisk kviksølv i batterier og organisk kviksølv kan findes i Mercurochrome og fisk, der var indtaget kviksølv .

Forbud mod Mercurochrome


I slutningen af 1970'erne , produkter, der indeholder kviksølv kom under beskydning for deres potentielt skadelige virkninger på mennesker . Ved slutningen af 1990'erne , blev Mercurochrome taget det amerikanske marked af Food and Drug Administration , men er stadig tilgængelig i andre lande , herunder Kina .

vende tilbage til Amerika

Mercurochrome ind på markedet på et tidspunkt , hvor selskaberne ikke var forpligtet til at teste deres produkter, inden forankringen regeringens godkendelse. Produktet blev oprindeligt hævdvundne i , men efter den offentlige ramaskrig mod kviksølv , forbød FDA det , lade døren stå åben for en virksomhed at udføre test og få godkendelse. Mens nogle forbrugere er fortaler for en tilbagevenden Mercurochrome til den amerikanske markedsplads fra 2010 , nogle er ved at bestille det fra andre nationer . Hvis en amerikansk medicinalvirksomhed har de relevante prøvningsstandarder , kan produktet gøre comeback .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.