erhvervsuddannelse og sikkerhed

Erhvervsmæssig uddannelse og sikkerhed er en push af De Forenede Staters føderale regering , og nogle statslige styrelser , for at fremme arbejdsmiljø , der holder arbejdere sikker på arbejdspladser i byggeriet , maritime og generelle erhverv

Du skal bruge:
emballage-. plast eller jordnødder .
Spand med varmt vand .

Erhvervsmæssige


Arbejdsmiljø er et begreb, der anvendes til at beskrive job , arbejde og karriere . Alle erhverv har nogle potentielle faretyper forbundet med dem , selv om nogle arbejdspladser er åbenlyst mere farlig .

Sikkerhed


Formålet med arbejdssikkerhed er at sikre arbejdstagernes sundhed på arbejdspladsen . Occupational Safety Health Administration , eller OSHA , er den førende initiativtager og håndhæver af arbejdsmiljøet i USA .

Sundhed


De sundhedsmæssige del starter med sikkerhedsdatablade (MSDS ) , at forklare de sundhedsmæssige risici af kemikalier på arbejdspladsen . Så dosisovervaagning slutter med flere typer af udstyr , der søger efter usete farer i luften , herunder støj , støv og gasser .

Farer


farer er noget , der kan forårsage skade eller skader på en arbejdstager . Farer kunne omfatte falder , entanglement , elektriske elementer , eller knusning .

Uddannelse

Træning er, hvad ejerne af selskaberne giver til at reducere skader på medarbejdere . Uddannelse kan ske gennem mange forskellige metoder , herunder oral , afprøvning , multimedier , og on- the- job . Et eksempel er undervisning i korrekt brug af udstyr .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.