faktaark om sikkerheden af et rum radiator

Bærbare rumopvarmning tilbyde besparelser i forhold til drift af en ovn og er billige at købe , men der er flere sikkerhedsmæssige faktorer at overveje før drift bærbare rumopvarmning . Sikkerhed er det vigtigste overvejelse , når de opererer en plads vandvarmer

Varmelegemer


Varmelegemer få varmt nok til at antænde brændbare materialer i nærheden af opvarmningsanlægget . Det er nødvendigt at opretholde en sikker afstand fra brændbare genstande som anført i instruktionsbogen af kaminen .

Vand


Aldrig position en bærbar plads vandvarmer i nærheden af en vandkilde som badekar , brusebad eller vask på grund af faren for elektrisk stød.

Stabilitet


Bærbar rumopvarmning skal placeres på et solidt og niveau overflader for at undgå deponering . Selvom varmere har automatisk tipper shut- off kontakter , de undertiden ikke fungerer ordentligt , og kan forårsage brand .

Guards


Alle afskærmninger skal holdes på plads for at forhindre børn i et uheld brænder sig på elementerne . Vagterne vil også minimere risikoen for brand , hvis en genstand falder på kaminen .

Snore

Forlængerledninger bør ikke anvendes medmindre det er strengt nødvendigt . Ledningerne skal være 14 gauge eller tungere ledning og må ikke køres under tæpper , papirer eller andre brændbare materialer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.