farerne ved melamin spisestel

Melamin er et nitrogen baseret stof, som anvendes i snesevis af produkter , fra lim til Counter- toppe og porcelæn . Melamin kan udgøre en sundhedsrisiko , navnlig i produkter, der let kommer i kontakt med kroppen , såsom porcelæn . De potentielle farer fra melamin i porcelæn kommer fra melamin samspil med andet materiale

Du skal bruge: .
koldt omslag
Kold, våd klud .
Vitamin B.
Vitamin C.
Niacin /magnesium .

Historie


Den første bekymring om farerne ved melamin , der ofte bruges som en harpiks i porcelæn , startede dukker op i 2007 og 2008 , i henhold til Food and Drug Administration . Der var rapporter om foder og baby formel, der indeholder melamin forårsager sygdom og død i de dyr og babyer , der fortærede dem . Nogle typer af porcelæn brug melamin og der er frygt for , at det kunne siver ud af produktet, og forurene fødevarer ( se Referencer 1 , side 5)

Misforståelser


Melamin i sig selv er ikke meget giftig for voksne , ifølge HealthyChild . org (se referencer 2) . Verdenssundhedsorganisationen også enig i, at den typiske person ikke møder megen melamin , og kroppen let fjerner denne små beløb ( se Referencer 3) . Melamin bliver en fare for en persons sundhed, når det blandet med et andet stof kaldet cyanursyre . Cyanursyre kan findes i nogle puljer, som en renere og som foder-tilsætningsstof ( se Referencer 2) .

Overvejelser


FDA tillader ikke melamin i eventuelle spædbørn produkt på grund af kendte toksicitet af kemikaliet i spædbørn , rapporter HealthyKids . Dog bør man overveje risikoen for melamin udvaskning fra porcelæn og derefter interagere med andre kilder til cyanursyre . Teoretisk set kan melamin udvaskes fra porcelæn og et barn kan derefter indtaste en swimming pool med cyanursyre og de to stoffer kunne kombinere til at danne en " synergistisk toksicitet "(Se Referencer 2) .

Effekter


Effekten af melamin i porcelæn er ikke godt forstået , herunder især virkningerne af synergistisk toksicitet . Sundhedsmyndighederne kan heller ikke blive enige om sikre niveauer af melamin , ifølge The National Toxiciology Program ( Se Ressourcer 1) . Hidtil har melamin kun været knyttet til nyresvigt , når det anvendes som tilsætningsstof i foder og mælk til spædbørn ( se Referencer 1 , side 4) . De niveauer af melamin i porcelæn anses for sikre af FDA , men det tager ikke højde for andre kilder , der kan opbygge melamin i kroppen ( se Referencer 2) .

Forebyggelse /Solution

Selvom FDA har ikke udstedt en tilbagekaldelse på melamin spisestel , HealthyKids viser, at folk , og især små børn , undgå melamin porcelæn skyldes at der er kendte farer af melamin i andre former , og undgå melamin spisestel er forholdsvis let ( se Referencer 2) . Glas og keramik er alternativer til melamin spisestel og fandt i næsten enhver butik .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.