farligt affald uddannelse

Mange agenturer regulerer håndtering af farligt affald . Nogle af dem omfatter Hazmat Security , det amerikanske Department of Transportation ( DOT ) , og Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) . Den primære kilde til de nuværende regler for farligt affald uddannelse centre rundt om i Resource Conservation and Recovery Act ( RCRA ) . Den RCRA forvalter farligt affald ved at etablere klare branchestandarder . Disse standarder er grundlaget for læseplanerne , der anvendes i reguleringen af farligt affald uddannelse .

Historie


Kongressen vedtaget den RCRA loven i 1976 for at beskytte menneskehedens helbred , såvel som miljøet . Dette var kun seks år efter Occupational Safety and Health Act of 1970. Denne lov fødte OSHA , en organisation, der beskrev sig selv som " . . . en ny æra i historien om offentlige indsats for at beskytte arbejdstagerne mod skader på jobbet . " OSHA undertiden arbejder sammen med RCRA i et forsøg på at mindske farligt affald .

Betydning


For at kunne dæmme op for og medvirke til at reducere farligt affald , ordentlig uddannelse i teknikker til affaldshåndtering er nødvendig . Medarbejdere og alle der beskæftiger sig med farlige materialer er forpligtet til at modtage undervisning , der er specifikke for deres rolle i affaldshåndteringen processen . Inkluderet i RCRA definitionen af farligt affald er materialer, der er yderst brandfarlige , eksplosive , ætsende eller giftige . De enheder , der er reguleret af RCRA spænder fra kommerciel virksomhed til lokale , statslige og føderale regering faciliteter .

Fakta


The Environmental Protection Agency ( EPA ) også hjælper med at regulere håndtering af affald . Det har skabt en oversigt, der mere end 500 farligt affald . EPA er ansvarlig for farligt affald Manifest System i øjeblikket anvendes til at regulere transport af farligt affald . Ifølge EPA , " det farlige affald åbenbart System er et sæt af formularer , rapporter og procedurer har til formål at problemfrit spore farligt affald . " Manifestet Systemet er en del af grunduddannelsen for de direkte involverede med transporterer farligt affald .

Typer


Standard aspekter af farligt affald uddannelse indebærer korrekt opbevaring procedurer , og korrekt pick-up , transport og bortskaffelse procedurer . Omfanget af en persons engagement i at skabe , behandling , opbevaring og bortskaffelse af farligt affald, bestemmer, hvilke agentur standarder finder anvendelse, og den uddannelse, hun vil kræve . Hazmat Sikkerhed , DOT , OSHA og andre statslige agenturer kan undertiden fastsætte yderligere bestemmelser og uddannelse til visse job .

Fordele

programmer som Environmental Response Training Program ( ERTP ) tilbyde farligt affald kurser undervisning gratis at visse enkeltpersoner . De, der er ansat af EPA , og andre statslige , føderale og lokale styrelser er blandt dem, fritaget for at betale for ERTP kurser . Dem i den private sektor er forpligtet til at betale en $ 500 studieafgift . Nogle virksomheder tilbyder RCRA uddannelsesmoduler online i forskellige filformater . For at kunne håndtere husholdningsaffald farligt affald , kan den gennemsnitlige forbruger også drage fordel og drage fordel af de tilgængelige oplysninger og uddannelse findes på Trainex hjemmeside .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.