give op med at ryge fakta

Ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse , er nikotinafhængighed den mest almindelige form for kemiske afhængighed i USA . Beslutningen om at give op med at ryge kan forbedre længden og kvaliteten af dit liv

Betydning


Rygning er både en fysisk og . en følelsesmæssig afhængighed . Over 400. 000 dødsfald hvert år i USA tilskrives rygerelaterede sygdomme .

sundhedsmæssige fordele ved rygestop


rygestop nedsætter din risiko for hjertesygdomme , slagtilfælde og lungekræft . Det reducerer også åndedrætsproblemer såsom åndenød , hvæsende vejrtrækning og hoste .

Tilbagetrækning Symptomer


rygestop kan medføre abstinenssymptomer . Du kan føle irriteret , deprimerede, angste , svimmel , rastløs , at det er nødvendigt at spise mere og har besvær med at sove .

Effects


20 minutter efter du har ryge dit blodtryk og puls falder . 12 timer efter du stopper med at ryge, niveauet af kulilte i blodet falder til det normale .

Forberedelse til at give op ryger

Den dag du afslutter , skal du smide ud alle cigaretter og lægge væk askebægre . Har tyggegummi , slikkepinde eller hård slik til rådighed til brug , når du har lyst til at ryge .

holde sig motiveret

Hvis du har et tilbagefald , starte igen og berolige dig selv , at du stadig kan holde op med at ryge . Fortæl dine venner og familie , så de kan hjælpe ved at tilbyde opmuntring .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.