humane måder at slippe af flagermus

Når en eller flere flagermus findes i eller omkring din ejendom , skal du ikke være bange . Flagermus ønsker ikke at såre dig , er de formentlig omkring dit hus , fordi der er mad og husly der . Der er ingen grund til at skade uønskede flagermus enten . Sandheden skal frem , flagermus er en værdifuld del af økosystemet og bør behandles på en human måde

Flagermus Inde


. Hvis en flagermus eller anden måde har fået inde i dit hus , garage eller på loftet , er der et par måder til sikkert at fjerne dyret . Hvis bat i dit loft , skal du nødt til at udføre en udelukkelse . Du har sikkert et lille hul i din væg eller tag , at flagermusene er i stand til at komme ind og ud udefra . Oprette en bat hus nær hullet , indtil flagermus begynder at føle sig i stedet . Når alle de flagermus har forladt dit loft , forsegle hullet .
Hvis en flagermus eller anden måde har fløjet ind i din stue , gå ikke i panik . Det vil ud så slemt som du ønsker det . Så tænder alle lysene slukket , isolere området , at BAT er i ved at lukke alle døre og åbne et vindue . En flagermus vil naturligvis kunne finde denne åbning til det fri .

Flagermus Udenfor


Hvis flagermus er raste uden over verandaen , skal du bruge hund eller kat frastødende at sprøjte på det område, du ved, at de er raste . Sprøjt ikke direkte på flagermusene , fordi det vil forstyrre dem, og de kan endda angribe dig . Når de er ude fodring om natten , spray deres område med frastødende , så de ikke ønsker at komme tilbage . Hvis det ikke virker , sætte nogle isolering i deres rasteplads . De vil ikke komme rundt isolering , fordi det irriterer huden .

Bat Huse


Det er forståeligt, hvis du ikke ønsker flagermus i dit hus eller garage , men med en flagermus i din nærhed er fantastisk til at holde sig væk myg og haven skadedyr ( flagermusene spiser dem om natten ) . Et bat hus er en tynd kasse med slidsede plads designet specielt til den vingede pattedyr . Køb en bat hus ved at følge Bat House reference nedenstående link . Når du installerer en flagermus hus , så sørg for at holde det op i mindst 10 meter høj .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.