hvad betyder en msds nummer betyde ?

Material Safety Data Sheets er føderalt nødvendige dokumenter , som ledsager kemikalier på arbejdspladsen . OSHA mandater , at specifikke oplysninger om en kemisk-herunder egenskaber , forholdsregler for sikker håndtering og nødprocedurer-dokumenteres og distribueres af producenten eller distributøren af det kemiske

Misforståelser


En MSDS nummer er faktisk ikke en del af de oplysninger, der er indeholdt i databladet .

Betydning


Tildeling af en unik identifikator , eller antal , at en MSDS gør det dokument nemmere at finde . Fordi man ikke er tildelt ved lov , mange virksomheder at skabe deres egne systemer for MSDS identifikatorer .

Overvejelser


Da de samme kemiske kan komme fra flere forskellige producenter eller distributører , er det en fordel at bruge et sammenhængende system for at identificere kemiske , snarere end kommercielle navn for den kemiske .

CAS-numre


CAS register nummer , tildelt af Chemical Abstract Service, en branchestandard for kemisk forbindelse identifikation . Mange virksomheder vælger at bruge CAS -numre som SDS tal .

lokale numre

I mangel af en anden standard , mange virksomheder vælger at tildele de lokale numre . Disse tal tjener som passende identifikatorer af sikkerhedsdatablade , men de er selskab eller en specifik lokalitet.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.