hvad er en influenza skud lavet af ?

Sæsonbestemt influenza vacciner begynde at blive vist hver september i hele USA . En influenza skud består af de inaktive influenza virus eller " døde " influenza- vira. Center for Disease Control anbefaler årlige vaccinationer mod influenza

funktioner


Den sæsonbestemt influenza vaccine består af forskellige stammer af influenzavirus . De forskellige vira er benævnt A ( H3N3 ) , sæsonbestemt A ( H1N1 ) og B.

Funktion


Vaccinen tilfører døde eller svækkede stammer af influenza i kroppen giver antistoffer til at skabe modstand mod influenza . Processen fra vaccine antistof udvikling tager omkring to uger.

Typer


Den mest almindelige influenzavaccine er administreres gennem en indsprøjtning i armen , men en næsespray version af vaccinen er også tilgængelige ved hjælp af levende , men svækket stammer af influenza .

Fordele


Den influenzavaccine er en forebyggende foranstaltning mod fuld-blæst influenza ved at lade kroppen til at udvikle antistoffer mod influenza med svage eller døde virus . Færre mennesker , der lider af influenza i løbet af året reducerer sandsynligheden for en influenza epidemi .

Ekspert Insight

Eksperter anbefaler , at influenza -vaccine for alle , der ønsker at forhindre et udbrud af sygdom i løbet af influenzasæson . Det er imidlertid især , visse mennesker har større risiko for influenza , eller som udgør en større risiko for spredning af virus , når smittede opfordres til at vaccinere årligt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.