hvad er formålet med en sikkerhedsvest ?

Sikkerhedsveste , også kendt som reflekterende veste , har flere formål og kan bruges til at redde menneskeliv fra uforudsete ulykker. De kommer i lyse reflekterende farver, som er set natten og perioder med lav sigtbarhed , såsom storme og tåge . Reflekterende veste er anbefalet-og endda nødvendigt-til udendørs aktiviteter og nogle arbejdspladser

arbejdstageres sikkerhed


Sikkerhedsveste er almindeligt forekommende på byggepladser . Skole passage vagter , brandfolk og politifolk også bære sikkerhed veste .

Farver


Sikkerhedsveste er til rådighed i et sortiment af lyse farver til øget synlighed . American National Standards Institute ( ANSI ) og International Safety Equipment Association ( ISEA ) har opstillet nogle retningslinjer , som optjent farver er godkendt til byggeri , beredskab og motorvej arbejdstagere .

udendørs aktivitet


Sikkerhedsveste er ikke kun for arbejdsrelaterede aktiviteter . Bær dem , når du kører , går eller engagere sig i en lang række andre udendørs aktiviteter, der kræver stor synlighed , såsom jagt .

Omkostninger


Som i 202C Sikkerhedsveste spænder fra et par dollars til mere end $ 50, afhængigt af stil og design .

Standarder

ANSI og ISEA sæt standarder for at sikre veste let kan fjernet . Velcro i stedet for lynlåse , og udbryderregionen funktioner er to af de obligatoriske elementer til den offentlige sikkerhed personale .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.