hvad er risikoen i forbindelse med åbne brud ?

Åbne pit miner er overflade miner udsættes for luft . De er udgravet af mejsling stadig dybere afsatser ud af rock , hvorfra malm og kul kan udvindes . Selv om disse miner , ifølge The Daily Star , er generelt sikrere end underjordiske miner i form af menneskelige dødsfald , er de stadig udgør en betydelig fare for at være opmærksom på. Nogle af disse farer også for fysiske ressourcer , samt samtidig er en potentiel sikkerhedsproblemer for mennesker , og er afgørende at være opmærksom på for generelle sikkerhed og miljøbevidsthed .

Falls fra Åg


Folk, der arbejder i åbne pit miner er i fare for at falde fra en " bænk " eller afsats skåret fra klippen , mens udgravning . Sådan et fald på en lavere afsats eller værre-dybt ind i pit af minen-kan selvfølgelig resultere i skade og kan være fatal . Ekstrem forsigtighed skal bruges , når de står på en åben mine bænk for at undgå denne bogstavelige faldgrube , og også for at holde øje med faldende rock fra oven som malm og kul er udgravet af tunge maskiner eller sprængstoffer .

Kollaps af underjordiske miner


En risiko for mennesker er unikke til åbne brud , i henhold til Australiens Institut for Forbruger-og Employment Protection , er muligheden for at bryde sammen af gamle underjordiske minegange under en åben mine . Åbne pit miner er nøje planlagt ud , men hvis en allerede eksisterende underjordiske mine er opdaget for sent , mens grave er i gang, kan det medføre en potentielt dødbringende sammenstyrtning .

For at undgå denne forbundne risiko med åbne brud , siger Institut , bør mine planlæggere omhyggeligt undersøge alle de registreringer af minedrift i det område, hvor åben mine der skal udgraves . Også , hvis gamle underjordiske miner er til stede , skal planlæggere tage hensyn til, at størrelse, struktur og layout af tunneler kan have ændret sig på grund af faktorer såsom jordskælv , enkle sammenstyrtning og oversvømmelser .

Miljøfarer


Ifølge Daily Star , at karakteren af en åben mine-at være en massiv hul gravet ned i jorden-bidrager til en afbrydelse af arten og udseende af det naturlige miljø omkring det . Forringelse af kvaliteten af grundvand er en mulig fare . Også , åbne pit miner fratage muld af jorden i nærheden , og uventede vandafstrømning fra disse miner-især dem, der udgrave kul-kan være farlige for livet i det nærliggende floder og vandløb

Selvom farer . til miljøet fra åbne brud ikke altid reversible , kan de minimeres . En metode til at reducere skader på det naturlige landskab er at udfylde et forarmet mine med vand til at erstatte jorden og kul eller malm fjernet . Sådanne søer kan eliminere risikoen i forbindelse med dyreliv falder ind i en forarmet mine , samt genoprette skønhed til landskabet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.