hvad vi skal gøre en naturlig gasudslip

Mange hjem i Amerika bruger naturgas til at opvarme deres hjem og brændstof apparater som tørretumblere , komfurer og ovne . Naturgas er en stor kilde til brændstof , fordi det ikke har nogen røg , og det brænder rent og meget varmt . Trods sin relative sikkerhed , kan naturgas lække og forårsage nødsituationer . Som en boligejer eller lejer , skal du vide de grundlæggende procedurer for behandling med en naturlig gasudslip

Hvad er det for en lugt

Naturgas faktisk har ingen lugt til det . Men den gasselskab tilføjer en særlig kemisk stof kaldet mercaptan at det for at give det en klar lugt, så du ved , hvis det er utæt . Lugten har en skarp lugt af svovl , lidt ligesom en råddent æg . Hvis du kan lugte det mistænkelige lugt i dit hjem , så er chancen der er naturgas utæt et eller andet sted .

Check dine apparater


Hvis lugten af mercaptan er kun svag , kan du først tjekke alle gasdrevne apparater . Problemet er normalt så simpelt som en slukket pilot lys . Lær hvor piloten lysene er placeret på almindelige husholdningsapparater som din ovn , komfur sortiment og gas tørretumbler . Må ikke Relight piloten lys med det samme . Først , åbne vinduer og nedsat fans at få frigivet gas ud af huset . Efter 15 minutter eller deromkring, bruger en lang kamp for at tænde slukket lampe . Hvis dette bliver et hyppigt problem , skal du kontakte producenten eller en reparation person at fastsætte apparatet .

Heavy Lugt


Hvis kontrollampe lugt er stærkere , eller du hører en hvislende lyd , kan gasudslip være mere alvorlig . I denne situation , skal du ikke forsøge at kontrollere, om kilden til problemet . Evakuere bygningen øjeblikkeligt , og sørg for at ingen lades i huset , herunder selskabsdyr . Åbne døre og vinduer på din vej ud . Når du er sikkert udenfor , ringe til dig gasselskab , som burde have et alarmnummer. Redningstjenesterne kan kontaktes , hvis du ikke kender telefonnummeret . Der er flere ting, du skal huske og lære alle familiemedlemmer i tilfælde af et gasudslip . Brug ikke elektriske apparater , som omfatter mobiltelefoner , garageportåbnere og computere . Brug ikke lyskontakter , stikkontakter eller starte en nærliggende bil . Umiddelbart slukke enhver cigaretter eller i nærheden stearinlys . Grunden til disse forholdsregler , er , at alt, hvad der kan forårsage en gnist kunne føre til en eksplosion .

Udendørs Lækager


Gasudslip kan forekomme på ydersiden af din ejendom så godt. Disse former for lækager opstår normalt under anlægsarbejdet , der omfatter grave nogen huller i jorden . Før du begynder enhver byggeprojekter , skal du bruge din tilstand er en ringe system , som advarer alle dine værker , så de kan mærke hvor enhver underjordiske rør og ledninger kan ligge . Hvis du ikke kender placeringen af din gasledningen , er der en chance for, at du kunne brud , når grave . Tegn på en udendørs gasudslip er en fløjtende lyd , blæser snavs eller en usædvanlig plaster af døde græs . Som med en indendørs lækage , må du ikke bruge nogen elektrisk udstyr omkring et udendørs lækage . Forsøg ikke at reparere noget linjer selv . I stedet går langt væk fra området og ringe til din gasselskab eller brandvæsen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.