hvordan man kan afgøre , om emballage er biologisk nedbrydelige

Den verden, vi lever i, er fyldt med alle mulige ikke-nedbrydelige stoffer . En af disse er blevet pakningsmaterialer , indtil nu . Mange virksomheder , der sender en masse af forbruger-og handelsvarer er ved at ændre den type emballage, de bruger . Plast og Styrofoam bliver erstattet med majs-og soja-baserede stoffer , der nedbrydes og forårsager ingen sundhedsmæssige problemer , når dumpet på en losseplads

Du skal bruge:
Pakning materiale-plast eller peanuts
. . Spand med varmt vand .


1 .

Fyld en spand med varmt vand .
2 .
Saml nogle emballage . Med jordnødder du kun brug for en håndfuld eller deromkring , og du kan skære en en tomme af en tomme stykke plastic .
3 .
Læg alt dette materiale i spanden med varmt vand , og sørg for at det er neddykket og dækket .

4 .
Swish emballagen rundt med fingrene , og hvis materialet er biologisk nedbrydeligt , vil du bemærke noget begynder at ske . Den jordnødder vil begynde at opløse lige foran dine øjne , og plastik vil bogstaveligt talt begynde at visne og miste stivhed .
5 .
Lad emballagen i spanden med vand natten over og observere , hvad har fundet sted ved den næste dag . Hvis de jordnødder er der stadig , eller plastik er stadig stiv , det er ikke biologisk nedbrydeligt .

gode råd og advarsler • Dette er en stor lille " grønne " projekt enhver form for gruppe indstilling , og børnene er virkelig forbløffet over den opløse peanuts .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.