hvordan man kan fjerne rester fra lim sømme på et hoved snit

Hudklæber , såsom Dermabond eller SurgiSeal , er et glimrende alternativ til sting eller hæfteklammer, da det kræver ingen bedøvelse og det normalt falder af naturligt , så en anden læge besøg ikke er forpligtet til at fjerne det , som med masker . Men afhængigt af hvor såret er placeret på kroppen , går nogle gange limen plasteret ikke falde let , og nogle indgriben kan være nødvendig

Du skal bruge: .
Saks
Vegetabilsk olie ( valgfri, og kun hvis lim er holdt sig til håret ) .


1 .

Vurdere behovet for at fjerne limen . Hudklæber , eller " lim sting , " er designet til at løsne og falde ud , når såret er helet . Under normale omstændigheder bør det ikke fjernes . Men hvis såret er helet , og limen er løsnet og sidder fast til håret , det kan tage længere tid end normalt at falde af sig selv.
to .
Undersøg, om såret er helbredt eller hvis der er en infektion . Hvis såret ikke er helet , bør du ikke fjerne den selvklæbende undtagen ved rådgivning fra din læge . Hvis der er en infektion , bør du kontakte din læge . Tegn på en infektion omfatter rødme , især mere rødme , end der var tidligere , smerte og hævelse , et varmt område omkring såret , og alle lækkende væske , især en væske , der ikke er klare og ikke blod .
3 .
Undersøg området og plaster på limrester og afgøre , om limen er faktisk fastbrændt selv , eller hvis det sidder fast til håret .

4 .

Hvis limen sidder fast til huden , kan du vente en dag eller to mere , før du prøver at fjerne det . På områder, hvor ingen hår er involveret , bør du først prøve at plukke i kanterne og derefter rullende den største del af den rest væk fra huden . Vær forsigtig med ikke at genåbne såret . Dette bør egentlig kun ske på mindst to uger efter limen blev først anvendt .
5 .
Hvis limen sidder fast på hår , og såret er helet , har du et par muligheder . Du kan klippe håret holde lim plasteret og fjern det på den måde . Hvis du er villig til at klippe håret , kan du prøve at løsne limen fra håret med vegetabilsk olie . Arbejde, det i , det kan tage et par minutter . Hvis det ikke virker , eller hvis limen kun kommer løs fra nogle af de hår, vil du nødt til at skære resten af håret . Og så , selvfølgelig , skal du vaske vegetabilsk olie ud af håret .

gode råd og advarsler


 • Hvis du har et sår i hovedet , der ligger inden hårgrænsen og lægen anbefaler hudklæber , kan det være bedst at barbere et meget lille område før påføring af huden lim . Resten af håret vil falde i løbet af de midlertidige skaldede plet , og håret vokser igen snart . Hvis limen får på håret , håret er sandsynligt, at behovet for at skære alligevel , for at fjerne limrester . Del håret og hold den væk fra skære indtil limen tørrer .
 • Formålet med hud lim er at holde såret lukket indtil det heler . Dette tager normalt den samme mængde tid , som det gør for den lim til naturligt løsne og falde ud på grund af væksten af ny hud . Hvis du vil have det ud før , skal du overveje, om det er klogt at fjerne det . Den mest almindelige årsag til at fjerne det tidligt ville være , hvis en infektion har udviklet sig i såret , eller hvis såret er ikke heler ordentligt .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.