hvordan man kan læse en positiv tb test

TB , eller tuberkulose , er en sygdom , hvor bakterier inficere og ødelægge lungerne . Denne sygdom er karakteriseret ved en dårlig hoste , der kan producere blod og slim , vægttab , feber og generel svaghed . Hvis de ikke behandles ordentligt , kan TB forårsage en masse alvorlige helbredsmæssige problemer , herunder død . Hvis du tror du har tuberkulose , se en læge straks , så de kan udføre en TB hudtest

Du skal bruge: .
hudområde , hvor testen er udført
Lineal med en millimeter måling .


1 .

Gå til lægen for at få testen udføres. Lægen vil indsprøjte en lille dosis af en væske, som kaldes tuberkulin lige under huden . Denne væske i sidste ende tester din krop for enhver TB antistoffer , som kan opholde sig dér. Hvis der er antistoffer til stede i din hud , vil testen viser et positivt resultat .
2 .
Testen skal vise nogle resultater i løbet af 2 til 3 dage for at det er udført . Når den korrekte mængde tid er gået , tage et kig på huden, hvor prøven blev udført . Hvis der ikke er hævelse eller blærer , vil testen være negativ . Hvis der er nogle hævelse , skal du måle hævelse .
3 .
Kig på huden for tegn på blærer . Hvis blærer er til stede , oddsene er , at testen er positiv . Hvis der er hævelse omkring måleplads , måle længden af hævelse . Hvis du er en rask person , vil et positivt resultat være lig med eller større end 15- mm . Men hvis du har diabetes eller er nedsat immunforsvar , vil målingen for et positivt resultat være langt mindre .

4 .
Hvis du er positiv, se en læge med det samme . Hvis TB er fanget i tide , kan et regime af medicin skal træffes for at bekæmpe den sygdom .

gode råd og advarsler


 • Selv hvis testen er negativ , skal du bør planlægge en aftale med din læge for at sikre . Kun en sundhedsperson er certificeret til at bestemme testresultaterne .
 • Du må ikke tage en anden TB test , hvis du nogensinde har haft et positivt resultat i fortiden , da dette vil også vise et positivt resultat , selvom du er helt raske . Du skal bruge en kiste X-ray i stedet .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.