hvordan man kan tvinge dig selv til at vågne op om morgenen

Kom op i morgen ser ud til at være et af de vanskeligste opgaver i vores daglige liv . De fleste af os er så groggy om morgenen , at vi ikke kan overvinde vores egen dovenskab gennem Alene vil alene . Vækkeure arbejde det meste af tiden , men der er altid , at fristelsen til at slå snooze -knappen . Her er nogle tips til at tvinge dig selv vågne om morgenen
1 .
Placer dit vækkeur på den anden side af lokalet , gerne så langt som muligt fra sengen . Denne måde vil du faktisk nødt til at komme ud sengen for at lukke det ud . Der er ingen mening i at gå tilbage i seng , nu hvor du allerede op .
2 .
Fjern snooze -knappen fra din alarm. Eller i nogle vækkeure , kan du være i stand til at sætte snooze til kortere intervaller .

3 .
Kontroller om din mobiltelefon har en obnoxiously højlydt alarm på den . Hvis den gør , lås alarmen i skuffen af et skrivebord eller en kommode . Derefter placere nøglen i et rum uden for dit soveværelse . Det kan synes som et ekstremt eksempel på trin 1 , men det vil tvinge dig ud af sengen . Af den tid, du får nøglen og låse skuffen , ville det være mere besværligt at gå tilbage til at sove .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.