hvordan man kan vende tilbage en medarbejder til at arbejde efter ikke -arbejdsrelaterede skader

Det er ikke ualmindeligt, at medarbejderne kommer til skade og ikke være i stand til at gå på arbejde . Mange skader er ikke arbejdsrelaterede , og ske på den ansattes fritid . For mange , kan et brækket ben eller arm hindre en medarbejders evne til at udføre daglige opgaver . Som et resultat , skal du som arbejdsgiver har en plan , der er indført for at få medarbejderen tilbage på jobbet , at være produktiv og sikker . Der er mange ting at overveje , når at få nogen tilbage til arbejdet efter en ikke-arbejdsrelateret skade

Du skal bruge: .
isopropyl alkohol.
Papirhåndklæder eller vatpinde .


1 .

Gennemgå dine medarbejderhåndbog . Et afsnit bør skitsere , hvordan man håndtere medarbejdernes skader . Din håndbog skal opfylde statens arbejdskraft love . Hvis der er ingen manuel , se op staten arbejdskraft love . Generelt skal den ansatte bruge en eller alle tilgængelige sygedage , mens ud såret . En orlov kan kræves efter denne periode at reducere omkostningerne til arbejdsgiverne .
to .
Har medarbejderen vurderet af en læge . Medarbejdere , der savner fem på hinanden følgende dage eller mere , skal vurderes af en læge at afgøre, om de er i stand til at udføre de opgaver, der kræves af dem på jobbet eller ej. I mange tilfælde vil lægerne give medarbejderen en liste over begrænsninger , men stadig klart dem for visse opgaver .
3 .
Tildel medarbejderen til en arbejdsplads , der ikke overstiger deres begrænsninger . For eksempel , hvis medarbejderen har et brækket ben sørg for at de er på en station , hvor de kan sidde og udføre skrivebord opgaver .

gode råd og advarsler


 • Arbejdsgivere er generelt forpligtet til at foretage " en rimelig indsats " for at omplacere og fastholde en position for en skadelidt medarbejder , men er ikke forpligtet til at gøre det på ubestemt tid , således at den belaster virksomheden . Dette er en løs definition, der vurderes fra sag til sag- basis og er forskellig i hver stat .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.