hvordan man skal behandle folk, der nægter at stoppe med at ryge

Rygning er en afhængighed . Give afkald på nogen afhængighed er ikke nemt, men rygning har længe været anerkendt som en af de hårdeste vaner for at afslutte . Mange mennesker forsøger gentagne gange at holde op med at ryge-blot for at starte forfra dage, uger , måneder , nogle gange endda år senere . Beskæftiger sig med folk , der nægter at stoppe med at ryge kan være noget af en udfordring , men det er vigtigt at huske , at rygning er en afhængighed . Nikotin har en stærk magt over sindet . At forstå denne , er der nogle trin, du kan tage for at indgå i en samtale med en person, der nægter at stemple ud rygevaner .

Beskæftiger sig med Rygere


1 .
Express optimisme, at en dag ryger vil holde op . Ikke gør dette i en nagende eller fordømmende måde . I betragtning af den afhængighed på arbejde i en ryger sind , gør din erklæring fra en kærlig og støttende sted . Må ikke tale om det regelmæssigt . Lejlighedsvis minde ryger at du er bekymret for hans helbred og vil gerne have ham til at forlade
Husk, at de fleste mennesker , der forsøger at holde op med at ryge ikke gør det på deres første forsøg . gennemsnittet er 5-7 forsøg , før succes . Så hvis rygeren i dit liv har beslutte at holde op, vedligeholde din optimisme og støtte . Men igen , ikke nag .
2 .
Etablere grænser . Grænser er afgørende for at bevare et sundt forhold med en person , der nægter at stoppe med at ryge . Du , som en ikkeryger , har al mulig ret til at angive dine regler , og få disse regler overholdt . Hvis du ikke ønsker, at rygeren , der skal blæste i huset , så han skulle gå udenfor . Hvis du ikke ønsker at lugte røg på ham , få ham til at ændre hans tøj , når han er færdig med en cigaret . Hvis du ikke ønsker at lytte til ham hoste , så sørg for at han går ind i et andet værelse , når hosten begynder .
Men du skal være fleksibel i dine krav . Rygere er ikke pariaer , og så længe dit helbred ikke bringes i fare , også de har rettigheder . Kommunikere og nå frem til gensidigt tilfredsstillende konklusioner . For eksempel , du måske bliver nødt til at beslutte, sammen , at rygeren kan ryge i garagen , men ikke i huset .

3 .
forblive rolig . Husk , at nikotin er et vanedannende stof ligesom alkohol , heroin eller kokain . Nogle rygere vil umiddelbart få defensiv om beslutningen om at ryge . Ved at opretholde en følelse af ro , kan du få dine point på tværs af med blide myndighed . Denne tilgang gør det klart , at du er på ingen måde at give din godkendelse af eller støtte til en rygerens vane , men du er villig til at handle med afhængighed af indbyrdes aftalte vilkår .

gode råd og advarsler


 • Må ikke rydde op efter en ryger . Etablere sig i dine regler , at han skal rense sin egen askebægre og disponere over sin egen cigaretskod . Det er ikke din opgave at drage omsorg for en person, der nægter at holde op .
 • Tilfældigt lad rygeren vide, at hvis han vælger at holde op, der er masser af muligheder for at hjælpe . Visse lægemidler , hypnose , akupunktur og støttegrupper er et par .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.