klaron bivirkninger

Klaron , generisk kendt som sulfacetamide natrium aktuelle , er et stof , der anvendes til behandling af acne vulgaris . Det er en klar , kosmetisk lotion, som er vandbaseret og alkohol fri . Der er en lav forekomst af bivirkninger med brugen af dette produkt

Hvad er Klaron ?


Klaron bruges ofte som en behandling for den fælles hudens tilstand acne . Som en natrium sulfacetamide , er Klaron et aktuelt antibakterielt middel , der hæmmer produktionen af bakterier i huden . Det behandler ikke kun acne , men også skæl og seborrheic dermatitis ( hududslæt ) . Klaron er et receptpligtigt lægemiddel .

Side Effects


Bivirkninger er relativt sjældent , men de mere almindelige bivirkninger af Klaron omfatter rødme , varme , hævelse , svien, brændende eller generelle irritation af det behandlede område . Alvorlige bivirkninger omfatter allergiske reaktioner ( udslæt , nældefeber , kløe , åndedrætsbesvær , trykken for brystet , hævelse i munden , ansigtet , læber eller tunge ) , feber , kulderystelser , eller vedvarende ondt i halsen , svær eller vedvarende irritation , hævede, blæret eller afskallende hud , usædvanlig træthed eller svaghed , gulfarvning af hud eller øjne . I kliniske forsøg alvorlige bivirkninger af Klaron forekom hos mindre end 2 procent af deltagerne , ifølge drugs. com .

Brug Klaron


Klaron bør anvendes i overensstemmelse med en sundhedsmedarbejder 's retningslinjer. Vask hænder før du bruger lotion og ryst flasken godt . Rens og tør det berørte område , og gælder kun et tyndt lag af Klaron . I tilfælde af at behandle hovedbunden , vaske hår før brug og anvende en lille mængde af den aktuelle lotion . Anvendelse før man skal sove om natten anbefales til de bedste resultater . Bruger produktet regelmæssigt og uden at dække det berørte område er gavnligt .

Død Advarsel


Selvom det er sjældent , har der været rapporteret om dødsfald på grund af sulfonamider stede i Klaron og andre lignende produkter . Alvorlige reaktioner på produkt omfatte Stevens-Johnson syndrom , en sjælden , alvorlig hudlidelse . Enhver overfølsomhed over for medicinen , herunder udslæt , er et tegn på en potentiel allergisk reaktion , og bør behandles seriøst . Produktet skal afbrydes , og den enkelte bør straks søge lægehjælp .

Generel advarsel

Dækker det ramte område efter Klaron er blevet anvendt , kan forårsage for meget af den medicin , der skal absorberes af huden og kan være skadelig. Det er vigtigt at gemme Klaron væk fra varme og fugt for at garantere sikker resultater . Klaron er udelukkende beregnet til udendørs brug ; holde sig væk fra øjnene og ikke indtages.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.