lidt kendte fakta om håndvask

Håndvask kan synes selvindlysende , men nogle lidet kendte fakta og teknikker , der kan hjælpe dig med at holde hænderne fri for bakterier

Food . Forberedelse


Det er almindeligt accepteret , at du skal vaske dine hænder før at lave mad , og før spise mad , men det er også vigtigt at vaske under og efter tilberedningen . Især når man arbejder med råvarer , kan forkert hygiejne forårsage bakterier fra en fødevare til at overføre til en anden .

Penge


Penge skifter hænder mere end bare om noget , der giver mulighed for en uforholdsmæssig mange bakterier til at hoppe på til turen . Ordentlig hygiejne er ufuldstændig , medmindre du vasker op efter håndtering valuta .

Vaskemaskine Varighed


En grundig vask kræver tid til virkelig at skrubbe alle dele af hænderne . Scrub længe nok til at synge " Happy Birthday " to gange , i stedet for bare at køre vand over hænderne i et par sekunder .

Betydningen af Vaske


Femogtyve procent af alle fødevarebårne sygdomme overføres gennem hænder, der er uvasket eller forkert vasket .

Sæbe vs Hand Sanitizer

Selvom vask med sæbe , i den rigtige måde , bør ikke udelukkes , Center for Disease Control siger , at alkohol-baserede hånd sanitizers fjerne flere bakterier end sæbe og vand .

Anti-Bacterial vs Regelmæssig Sæbe

Der findes en stor uenighed om , hvorvidt eller ikke anti-bakteriel sæbe producerer resistente bakteriestammer ved unødvendigt rettet mod alle bakterier . På den ene side , offentliggjort en undersøgelse i 2007 af den eksisterende forskning på området ledet af Aiello fra University of Michigan fundet en stor mængde undersøgelser tyder på , at der er en negativ indvirkning. På den anden side , har en tidligere undersøgelse offentliggjort i oktober 2005 CDC tidsskrift , Emerging Infectious Diseases , ikke finde signifikant resistens over for bakterier .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.