løsninger på knyst problemer

Latin for " udvidelsen ", en knyst er bare , at en udvidelse af basen fælles om en persons storetå . Den mest almindelige årsag til knyster er at bære en alt for stram sko til en lang periode . Andre årsager omfatter en ubalance i går ved at lægge overtryk på tæerne , og mens ikke genetiske , kan knyster køre i en persons familie . Der er et par måder at bidrage til at afhjælpe den smerte og tryk forårsaget af knyster andre end over -the-counter smertestillende medicin

Fodtøj


Køb sko , der ikke stramt og har en rummelig tåparti og god svangstøtte . Hvis du køber sandaler , hjælper kigge efter dem , der har en god bue støtter .

Support


Arch support eller orthotics omfordele en persons vægt på foden og aflaster storetåen .

Pads og Skinner


knyst puder , der kommer i forskellige størrelser , eller følt puder kan placeres over knyst at holde knyst fra gnide mod skoen. Toe benskinner kan bæres om natten , i sengen , hjælp til at holde tå lige og mindske smerter , mens du sover.

Udstrækning


opsøge en sko-reparationsservice , der kan strække ud i siderne af en persons sko at tillade knyst plads i skoen .

Surgery

Ofte anvendes som en sidste udvej , kirurgi hjælper med at fjerne og ret fælles og tå . En person bør rådføre sig med sin læge for at se , om operation er den korrekte fremgangsmåde .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.