måder til at reducere smog

Du skal bruge:
Isopropylalkohol
. Papirhåndklæder eller vatpinde .

I USA er luftforurening og smog bliver mere og mere udbredt . Mange mennesker er uvidende om, at mange af deres daglige aktiviteter bidrager til forureningen af luften. Smog , i virkeligheden er et direkte resultat af luftforurening fra vores køretøjer og hjem . Der er en række ting , der kan gøres , men at reducere smog og luftforurening .

nedbringe energiforbruget og minimere spild .


Sluk lamper og apparater , når de ikke er i brug . Brug fans til at køle dit hjem i stedet for et klimaanlæg . Klimaanlægget er en af de højeste energiforbrugende apparater i hjemmet . Overvej at installere en programmerbar termostat til at hjælpe skære energiforbruget i hjemmet . Også bruge lysstofrør eller glødelamper for at spare energi og reducere emissionerne . Genbruge papir , plast og metaller i stedet for at smide dem væk . Hvis det er muligt , genbrug papir og plastikposer . Også bruge produkter, der er blevet genbrugt eller genbrugsemballage .

minimere din brug af køretøjet


Emissionerne fra de biler, vi kører hver dag yder et væsentligt bidrag til vores smog og luftforurening problem . Overvej at bruge alternative metoder til transport såsom cykling , samkørsel eller offentlig transport . Reducere unødvendige kørsel ved at gå til kortere destinationer , fax dokumenter og sende e-mails .

Vedligeholdelse af køretøjer


Hold din bil kører glat og bruge mindre energi ved at få regelmæssig tune- ups og olieskift . Hold dæktrykket er korrekt for bedre brændstoføkonomi. Også reducere brændstofforbruget og emissionerne ved at reducere tomgang og kører i hastighedsbegrænsninger .

Brug Air-venlige produkter


Undgå at bruge produkter som aerosolspraydåser , oliebaserede malinger og insektbekæmpende , der bidrager til luftforureningen, som årsager smog . Vælg vandbaserede produkter eller de produkter , der har en lav mængde af flygtige organiske forbindelser ( VOC ) .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.