omvendt osmose -metoden

Det omvendte osmose -metoden kan anvendes i mange situationer, hvor vandet skal renses . Omvendt osmose kan bruges til at fjerne næsten alle organiske materialer , bakterier og pyrogener . Omvendt osmose også en fremragende metode til rensning af havvand til drikkevand , hvilket gør det en populær metode til oprensning ombord langfart på søgående skibe. For omvendt osmose til at arbejde , skal systemet en semipermeabel membran og en kilde til rent vand til at drage de urent vand over membranen .

Fordele ved RO


Der er mange fordele ved at omvendt osmose som et vandrensningsanlæg metode . En af de største fordele ved RO rensning er, at det kan fjerne opløste stoffer såsom salt fra vandet . Det betyder, at havvand kan gøres drikkevandskvalitet gennem en proces, filtrering og behandling . RO fjerner også bakterier i vand , der kan være skadelige , hvis de indtages . Ud over disse fordele , i stor skala denne metode til rensning er relativt omkostningseffektiv. Omvendt osmose indeholder mange kystnære byer med en vedvarende kilde til vand , der både er ren og sund .

Begrænsninger af omvendt osmose


Mens omvendt osmose er en meget effektiv metode til rensning af vand , det har flere begrænsninger . For anerkendte organisation til at arbejde effektivt , skal det have en funktion, ren , semipermeabel membran og rent foder vand, som vil trække det snavsede vand igennem membranen . Vandets kvalitet kan kun være lige så højt som føde vandets kvalitet. Hvis foderet vand, der bruges har nogen urenheder , vil de påvirke det vand, der er filtreret fra urent vand side af membranen.

Membranen selv vil være en anden begrænsning af RO . Hvis membranen begynder at fejl , som er et begreb, der anvendes til tilstopning af membranen med tungmetaller , vil det blive mindre og mindre effektive til at rense vandet .

omvendt osmose betingelser


I mange situationer , omvendt osmose bruges i vand , der har en pH , der ikke anses drikkevand eller er på et niveau , der kan skade andre objekter, der er i Renseanlægget , som rør , beton kamre og inventar . For at afhjælpe dette , er det nødvendigt at tilføje conditioners til vandet for at ændre pH til en drikkevand niveau . Dette gøres ved at lægge den rette mængde af en base eller syre til vandet . PH-værdien kan ændres på denne måde at nå frem til et ønsket pH-niveau og kan bruges til at styre vandets kvalitet før forbrug .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.