organdonation kriterier

I februar 22, 2010, er ca 105. 784 mennesker på en venteliste til at modtage en doneret organ , ifølge OrganDonor. gov , som giver " amerikanske regering oplysninger om organer og væv donation og transplantation . " Fra januar til november 2009 var der 26. 081 organtransplantationer udføres

Absolute Udelukkelse


Mens alle mennesker bør overveje at blive en organdonor , der er et par automatiske undtagelser , som vil forhindre nogen i at blive en donor , efter OrganDonor . gov . Donorer kan ikke være hiv- positive , har kræft på tidspunktet for donationen , eller har nogen form for infektion , som påvirker organer og væv.

Alder Krav


Der er ingen aldersgrænser for at være en organdonor . Ifølge OrganDonor. gov , " nyfødte og ældre medborgere har været organdonorer . " Men hvis du er mindreårig ( under år 18) , skal du have skriftlig tilladelse fra en forælder eller værge for at være organdonor . Den fælles aldersfordelingen for at leve organdonation er 18 til 60 år.

Typer


organer og væv ( i. e. stamceller , knoglemarv og blod ) kan være doneret fra en levende person . En levende person er også tilladt at donere en nyre , såvel som en del af hans lever og lunger . Solid organer og væv kan også blive doneret efter erklæret hjerne eller hjertedød . En levende person kan også hele hans krop , der skal doneres til et universitet eller forskningsinstitution til undervisnings-og videnskabelige formål .

Organ Tilstand


Betingelsen for en potentiel donor 's organer er afgørende for hans donation status . OrganDonor. gov hedder det, at en ung person ikke være i stand til at donere en del af hans lever på grund af tidligere alkoholmisbrug , mens en ældre person , der har levet en alkohol-fri liv kunne donere en del af hans lever . Hver donor 's organer er grundigt undersøgt af en læge med henblik på at blive godkendt til donation .

Ekspert Insight

Ifølge OrganDonor. gov , bør en levende donor grundigt rådgives om hendes beslutning om at gennemgå elektiv kirurgi , som kunne have en stor indflydelse på hendes krop og liv . Der har ikke været nogen formelle undersøgelser udført til undersøgelse levende donorer flere år efter deres operationer . Alle donorer bør nøje afveje risici og foretage en kvalificeret beslutning efter høring af deres læger .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.