rådgivning til rygestop

Nikotin er et stærkt vanedannende stof , som gør det overordentlig svært for mange mennesker at holde op med at ryge . Hvis du prøver at stoppe med at ryge , er det vigtigt at planlægge på forhånd og gøre brug af alle de ressourcer , du har til din rådighed for at hjælpe sparke vane

Lav en plan


En af de største fejltagelser, folk gør , når de forsøger at holde op med at ryge er ikke at tage sig tid til at udarbejde en konkret handlingsplan . Det er nemt at sige, at du vil holde op og måske til at gå uden at ryge for en dag eller to , men succesen er mindre sandsynlig, når du ikke er forpligtet til at planlægge . I din plan skal du indstille en bestemt dato, efter hvilken du vil være røgfri , og forskellige milepæle undervejs . Hvis du i øjeblikket røg kraftigt , kan det være nemmere at skære ned gradvist stedet for at forsøge at gå kold tyrker natten . Brug af nikotin alternativer som nikotin tyggegummi eller plastre kan også hjælpe dig holde op , og bør være en del af din plan . En anden vigtig del af en holde op planen er at forberede tilbagetrækningen , og hvordan du vil håndtere det . Mange mennesker , som forsøger at stoppe med at ryge tilbagefald , når de begynder at føle abstinenssymptomer , såsom øget stress , moodiness og vægtøgning . Tilføjelse motion til din holde op planen kan være nyttigt , da det vil reducere vægtøgning og kan reducere stress .

Få Hjælp


Når du forsøger at stoppe med at ryge du behøver ikke at gå enegang . Familie og venner bør anvendes som en støtte gruppe til at hjælpe dig med at holde op , og der vil holde dig ansvarlig for din holde op planen. Efter du udarbejde din plan , fortæller en nær ven eller et familiemedlem om det, og få dem tjekke op på dine fremskridt . Du kan endda give dem en kopi af planen . At skulle svare til en anden end dig selv vil gøre det lettere at modstå rygning for ikke at skuffe din ven eller familiemedlem . Hvis du har trang til at ryge , ringe til en ven og få dem gentage , hvorfor du ønskede at forlade i første omgang . Rygning støtte grupper også kan være en nyttig ressource for at holde dig ansvarlig og forbundet med andre , som står over for en lignende kamp .

Lav en Røg Jar


Tilføjelse ekstra incitament til at holde op , kan hjælpe dig med at holde tro mod din plan . Overveje at placere en " røg jar " i pleje af din ven eller familiemedlem . Brug glasset til at spare de penge , som du ville have brugt på cigaretter hver dag . Skriv i din plan , at hvis du bliver røgfri i et bestemt antal dage vil du komme til at bruge pengene i glasset mod en luksus , du har altid ønsket , men aldrig havde de ekstra penge til at købe . Har din ven løfte om at donere penge i krukken til en sag, som du nødigt-sådan en organisation, der finansierer politiske synspunkter du ikke er enig med-hvis du undlader at nå dine mål .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.