radon toksin symptomer

Radon er en inaktiv radioaktiv gas , der kommer fra rådnende uran i jorden . Det kan ikke påvises ved menneskelige sanser , da det ikke har nogen farve, lugt eller smag , betyder at der er ingen tidlige advarselstegn . Vejrtrækning det forårsager alvorlige problemer , herunder lungekræft . På grund af sin seriøsitet, er det vigtigt at forstå nogle symptomer på radon toksicitet . Hvis du har mistanke om radon forgiftning , ringe til en radon specialist for at opdage kilden og konsultere din læge straks .

vedvarende hoste


En af de tidligste advarselssymptomerne af radon toksin i dit hus er en vedvarende og forværrede hoste . Denne hoste vil forekomme i tilsyneladende uden grund og vil ikke være forbundet med en sygdom som en kold eller lungebetændelse . Det bliver værre , når du trækker vejret mere radon og bliver mere og mere vedvarende og svær . Strange hoster ikke altid indikerer radon toksiner i dit hus . Din hoste skal modstå konventionelle kuldebehandling og holde omkring en lang tid . Nogle vedvarende hoste skyldes sygdomme relateret til radon forgiftning og bør behandles for at undgå yderligere komplikationer . Din hoste kan blive alvorlige nok til at få dig til at hoste blod op . Hvis du gør det, se din læge straks .

Åndenød


Et andet advarselstegn om radon toksin er en åndenød . Åndenød er ikke det samme som en vedvarende hoste . En hoste er forårsaget af irritation i en del af dit åndedrætsorganerne . Dette kan være på grund af slim fra en kold eller en inhaleret irriterende såsom støv eller sand . Det kan også være forårsaget af skader på lungerne fra rygning eller radon forgiftning . Åndenød er forårsaget af dine lunger , der dårligt . Skader fra radon forgifte kunne forårsage dine lunger til at miste muskelmasse , reducere deres styrke . Dette ville medføre en vedvarende og dvælende åndenød .

luftvejsinfektioner


bronchitis og lungebetændelse er to alvorlige infektioner i luftvejene . De er forholdsvis almindelige og behandles , men de kan også være dræbende , hvis venstre ubehandlet . Radon toxin kan forårsage skade på lungerne , som kan være alvorlig nok til at forårsage vedvarende luftvejsinfektioner . Hvis du finder dig selv at udvikle disse infektioner flere gange tilbage til tilbage med kort varsel , du måtte have radon i dit hjem . For eksempel , hvis du har to eller flere tilfælde af lungebetændelse på et enkelt år kan du have radon gift i dit hjem . Hvis du har andre advarselsskilte af radon i dit hjem og du er ved at udvikle disse infektioner , eller hvis andre folk i huset er der luftvejsinfektioner , forlade huset og ringe til din læge .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.