retninger for at bruge en cigaret rulle

En cigaret rulle er en enhed, der tillader dig at oprette stramme , godt lavet cigaretter relativt hurtigt . Rolling dine egne cigaretter kan have flere fordele ved at købe færdigpakkede cigaretter . Købe tobak og rullende din egen cigaretter er meget billigere , og du kan købe unikke smag tobak, som ikke findes i færdigpakkede cigaretter

Du skal bruge: .
Rolling papir
. Tobak.
Filter ( medfølger ikke).1 .
Placer cigaret rullen , så den bevægelige valse vender mod dig . Cigaret ruller har to ruller . Et rulle er stationær , mens den anden kan blive flyttet til åbne og lukke maskinen . Du ønsker at have den bevægelige valse mod dig , med den stationære rulle væk fra dig .
2 .
Åbn cigaret rullen ved at bringe den bevægelige valse mod dig . Skubbe din finger i mellemrummet mellem valserne at skabe et rum for at placere din tobak .
3 .

Placer tobak i rummet mellem de to ruller . Jævnt fordelt tobakken i mellem de to ruller . Du kan også placere et filter på hver ende af rullen , hvis du ønsker at tilføje et filter til din cigaret .
4 .
Luk cigaret rullen ved at skubbe den bevægelige rullens tilbage til sin oprindelige plads.
5 .
Læg rullende papiret i mellem den bevægelige og stationære rulle . Kontroller, at papiret er sat uden for tyggegummi side først , og at tandkødet side vender mod dig .

6 .
Lick hjørnetand det rullende papiret til at fugte papiret og tilføje stick .

7 .
Drej den bevægelige rullens mod dig til at rulle en cigaret . Roter indtil det rullende papiret er ikke længere synlig .
8 .

Åbn cigaret rullen og din rullede cigaret sidder i mellem de to ruller .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.