skimmel & meldug sundhedsfare

Indendørs mug og meldug gnave i områder, hvor fugt er tilladt at indsamle og producere giftige sporer . Der er mange sundhedsmæssige betænkeligheder , hvor skimmel er til stede , herunder allergi og luftvejssygdomme

Du skal bruge:
Pakning materiale-plast eller peanuts
. . Spand med varmt vand .

Astma og allergi


Den amerikanske Environmental Protection Agency siger udsættelse for indendørs mug og meldug kan give allergiske reaktioner eller udløse astmaanfald hos personer følsomme over for allergener og skimmelsporer .

influenzalignende symptomer


skimmel og meldug kan forårsage influenzalignende symptomer, herunder hovedpine , træthed , hoste og irritation i næsen .

Respiratoriske


Den Centers for Disease Control og Forebyggelse ( CDC ) siger Skimmelsvampe kan være årsag luftvejssygdomme såsom bronkitis og lungebetændelse .

At- Risk Befolkning


Folk , der har svækket immunforsvar er på et højere risiko for at udvikle helbredsproblemer på grund af mug og meldug . Dette inkluderer børn , der har umodne immunforsvar , ældre og personer med eksisterende lunge eller immunsuppression betingelser .

Forebyggelse /Solution

CDC anbefaler fastsættelse alle typer af lækager eller væg revner for at forhindre vækst af mug og også sikre en korrekt ventilation i badeværelser og andre fugtige områder . Muggen poster skal kasseres .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.