skud til rygestop

Der er en række behandlinger på markedet i dag , som hævder at hjælpe rygerne sparke vane . Tage billeder til stoppe med at ryge er en mulighed , og et par mærker kunne give rygere med medicinen for at erobre en nikotinafhængighed . Mens hver ryger er forskellige , udtalte Dr. Frank Vocci , direktør for medicin udviklingen på National Institute on Drug Abuse , om skud : " Det viser tydeligt løfte . "

Hvad Shots gøre?


Kom skud for at stoppe rygning vil hjælpe rygerne til at reducere deres afhængighed af nikotin . Skuddene hæmmer af nikotin receptorer, der er til stede i hjernen , som kan hjælpe med at beskytte rygeren mod fysiske abstinenser .

Welplex


Den Welplex er en af de mest populære for dem , der forsøger at holde op med at ryge . Ingredienser som skopolamin og atropin anvendes i skud , og den medicin administreres i hofte , balder eller bag øret . Der er Welplex klinikker i forskellige dele af den amerikanske , at rygere kan checke ind til at modtage adfærdsterapi som supplement til skud .

Afslut 123


Slut 123 er en anden stop-ryge skud, der er forvalter på et behandlingscenter i en læge . Ifølge forskning udført af Passager Malibu , en afhængighed behandling center , Quit 123 kan prale af en 86 procent succesrate efter blot to måneders behandling .

Forskel i Behandlinger


Den første fase af Quit 123 metoden ikke indebærer nåle , komprimeret kuldioxid administreres under huden med Bioject 2000 , en nål uden indsprøjtningssystem. Welprex består af ingredienser som altropin og skopolamin at stoppe din hjerne fra at ville en anden cigaret , efter skuddet , er to ugers follow- up medicin ordineret til at fortsætte nikotin-blokerende virkning af skuddet

Efter Shots

Efter at rygere har haft skud , opfølgning behandlinger som patches og oral medicin kan anvendes .

NicVax

Rygere kan også overveje at NicVax , som er en nikotin konjugat vaccine . Skud ikke kun behandle rygere , der forsøger at holde op , men kan forhindre tilbagefald . Ifølge Nabi Biopharmaceuticals , er behandlingen effektiv i op til et år efter at have modtaget den første vaccine , hvilket øger chancerne for en ryger opgiver vane for god .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.